Ο Σταθμός

Στον Viva 88,3 στοχεύουμε στη μουσική ραδιοφωνική ψυχαγωγία του κοινού, με ποιοτικά κριτήρια, την παροχή πληροφοριών και ενημέρωσης όχι μόνο για μουσικά θέματα αλλά και για τα δρώμενα της πόλης μας, με στόχο το πρόγραμμα μας να έχει την καλύτερη δυνατή απήχηση στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της Πιερίας.

Ο Viva 88,3 είναι ένας μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός από την Κατερίνη, Ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου, που ψυχαγωγεί και ενημερώνει το κοινό του για τα δρώμενα της πόλης.

Πίσω απ' την καθημερινή μας επαφή, υπάρχει ένα ολόκληρο επιτελείο ανθρώπων, που φρεσκάρει, βελτιώνει και ελέγχει το πρόγραμμα του σταθμού για να δημιουργηθεί η εικόνα ενός ευέλικτου ραδιοφώνου, έτοιμο να ανταποκριθεί σε όλες τις ηλικίες! Έτσι το target group μας είναι χωρίς υπερβολές όλες οι ηλικίες!!!

Προσεκτικά επιλεγμένοι συνεργάτες, σωστά δομημένο πρόγραμμα, συνεχής ενημέρωση, πρώτες μεταδόσεις, αποκλειστικές συνεντεύξεις είναι μερικά από τα στοιχεία που έκαναν τον Viva 88,3 να συγκεντρώνει μεγάλα ποσοστά ακροαματικότητας.

Οι νεαρές ηλικίες, οι άνθρωποι που ταξιδεύουν, διασκεδάζουν, είναι οπαδοί της νέας τεχνολογίας, αγαπούν τα σπορ και γενικά ...ξοδεύουν, είναι οι καθημερινοί μας ακροατές!

Το μουσικό πρόγραμμα καθορίζεται σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις στην Ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή, προωθώντας παράλληλα και τις ραδιοφωνικές επιτυχίες που θα διακριθούν στο μέλλον ενώ οι εκπομπές στις οποίες οι ακροατές συμμετέχουν ενεργά, μετατρέπουν τον Viva 88,3 σε ένα interactive ραδιόφωνο.

O Viva 88,3 καλύπτει σε εμβέλεια τους Νομούς Πιερίας,Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης.

Με νέες ιδέες και όρεξη για δημιουργική δουλειά, συνεχίζουμε να στοχεύουμε στην ποιοτική αναβάθμιση καθώς ο σταθμός έχει εξοπλισθεί με τα τελειότερα συστήματα αναπαραγωγής και εκπομπής ήχου, προσφέροντας στον ακροατή την αίσθηση της απόλυτης ηχητικής ποιότητας ψηφιακής τεχνολογίας.

O Viva 88,3 χρησιμοποιεί όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες και πρακτικές για να παρέχει στους ακροατές του ένα άρτιο ραδιοφωνικό πρόγραμμα.

VIVA 88,3 FM