Νέο ντουέτο από Αρβανιτάκη - Κότσιρα

Οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες σε ένα τρυφερό και ταυτόχρονα δυναμικό ντουέτο!Λίγο πριν την έναρξη των κοινών τους εμφανίσεων στην «Ακτή Πειραιώς», η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας ενώνουν τις φωνές τους και ερμηνεύουν το ντουέτο «Δυο Ζωές», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen και την rEAct!

Νέο τραγούδι από το Γιώργο Μαζωνάκη με τίτλο "Ένα θαύμα"

Ο Γιώργος Μαζωνάκης κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Ένα Θαύμα», σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια.

Η Cardi B ετοιμάζει νέα επιτυχία: Ποιος θα είναι ο τίτλος του single;

Η Cardi B μόλις στα 26 της θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες και ξεχωριστές ράπερ γυναίκες της Αμερικής, ενώ η επιτυχία της έχει φτάσει σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

Στέλιος Ρόκκος – «Όσο Έχω Εσένα»: Η μεγάλη επιτυχία κυκλοφορεί… ακόμα πιο ερωτική!

Μία από τις μεγάλες επιτυχίες του, το «Όσο Έχω Εσένα» παρουσιάζει ο Στέλιος Ρόκκος, σε μία ballad επανεκτέλεση, με «φρέσκο» ήχο, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum!

O Θοδωρής Μαραντίνης ανέβηκε στην υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου!

Μέχρι το Λιτόχωρο ταξίδεψαν το Σαββατοκύριακο ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου. Το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε στην πανέμορφη κωμόπολη στις απολήξεις του Ολύμπου και έκανε μια ρομαντική βόλτα, απολαμβάνοντας το φθινοπωρινό τοπίο και απαθανατίζοντας ο ένας τον άλλον στα πιο εντυπωσιακά μέρη.