Νικηφόρος: «Θα ήμουν με χάπια και κατάθλιψη αν δεν ασχολιόμουν με τη μουσική»

Ο Νικηφόρος, ένας από τους πιο ταλαντούχους ερμηνευτές της γενιάς του, έγινε εξώφυλλο σε γνωστό περιοδικό και δήλωσε πως εάν δεν ασχολιόταν με την μουσική θα ήταν με χάπια και κατάθλιψη.

«Μόνο Σ’ Αγαπάω»: Tο νέο τραγούδι του Πάνου Κιάμου σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη!

Ένα ακόμη τραγούδι του Πάνου Κιάμου με όλα τα συστατικά της επιτυχίας, έρχεται να συμπληρώσει τον πιο επιτυχημένο δίσκο της καριέρας του με το νέο τραγουδι που κυκλοφορεί σήμερα με τιτλο, «Μόνο Σ’Αγαπάω».

Justin Bieber: Γιορτάζει τα 10 χρόνια από την κυκλοφορία του «Baby»

Με μία λιτή ανάρτηση στο Instagram τίμησε ο Justin Bieber τη συμπλήρωση δέκα ετών από την κυκλοφορία του τραγουδιού «Baby».

Konnie Metaxa : Το νέο της hit single «Kamikaze» και το εντυπωσιακό video clip!

Η Konnie Metaxa παρουσιάζει το νέο της hit single με τίτλο «Kamikaze», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records και μας παρασύρει στο ρυθμό της!Δυναμικό και «εκρηκτικό», όπως η Konnie Metaxa, το «Kamikaze» αποτελεί ένα pop anthem που ξεχωρίζει από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Ο Θάνος Καλλίρης αποκάλυψε το λάθος που κάνουμε όλοι σε ένα από τα πιο γνωστά του τραγούδια

Καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου ήταν το πρωί του Σαββάτου ο Θάνος Καλλίρης. Η παρέα του «Έλα, χαμογέλα» υποδέχθηκε τον τραγουδιστή με μια από της μεγαλύτερες επιτυχίες του που δεν είναι άλλη από το «Γιορτάζω».