image

Ο ΣταθμόςΚαλώς ορίσατε στον Viva 88,3

 
image

Eισαγωγή

Στον Viva 88,3 στοχεύουμε στη μουσική ραδιοφωνική ψυχαγωγία του κοινού, με ποιοτικά κριτήρια, την παροχή πληροφοριών και ενημέρωσης όχι μόνο για μουσικά θέματα αλλά και για τα δρώμενα της πόλης μας, με στόχο το πρόγραμμα μας να έχει την καλύτερη δυνατή απήχηση στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της Πιερίας.

 

Ο Σταθμός

Ο Viva 88,3 είναι ένας μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός από την Κατερίνη, Ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου, που ψυχαγωγεί και ενημερώνει το κοινό του για τα δρώμενα της πόλης.

Πίσω απ' την καθημερινή μας επαφή, υπάρχει ένα ολόκληρο επιτελείο ανθρώπων, που φρεσκάρει, βελτιώνει και ελέγχει το πρόγραμμα του σταθμού για να δημιουργηθεί η εικόνα ενός ευέλικτου ραδιοφώνου, έτοιμο να ανταποκριθεί σε όλες τις ηλικίες ! Έτσι το target group μας είναι χωρίς υπερβολές όλες οι ηλικίες!!!

Προσεκτικά επιλεγμένοι συνεργάτες , σωστά δομημένο πρόγραμμα, συνεχής ενημέρωση, πρώτες μεταδόσεις, αποκλειστικές συνεντεύξεις είναι μερικά από τα στοιχεία που έκαναν τον Viva 88,3 να συγκεντρώνει μεγάλα ποσοστά ακροαματικότητας.

Ο Viva 88,3 σύμφωνα με τις επίσημες ετήσιες μετρήσεις της Focus Bari για μία ακόμη χρονιά και συγκεκριμένα τη χρονική περίοδο του 2015 είναι ο πρώτος σε ακροαματικότητα ραδιοφωνικός σταθμός της Πιερίας στις ηλικίες 25-44.

Οι νεαρές ηλικίες, οι άνθρωποι που ταξιδεύουν, διασκεδάζουν, είναι οπαδοί της νέας τεχνολογίας, αγαπούν τα σπορ και γενικά ...ξοδεύουν, είναι οι καθημερινοί μας ακροατές!

Το μουσικό πρόγραμμα καθορίζεται σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις στην Ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή, προωθώντας παράλληλα και τις ραδιοφωνικές επιτυχίες που θα διακριθούν στο μέλλον ενώ οι εκπομπές στις οποίες οι ακροατές συμμετέχουν ενεργά, μετατρέπουν τον Viva 88,3 σε ένα interactive ραδιόφωνο.

O Viva 88,3 καλύπτει σε εμβέλεια τους Νομούς Πιερίας,Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης.

Με νέες ιδέες και όρεξη για δημιουργική δουλειά, συνεχίζουμε να στοχεύουμε στην ποιοτική αναβάθμιση καθώς ο σταθμός έχει εξοπλισθεί με τα τελειότερα συστήματα αναπαραγωγής και εκπομπής ήχου, προσφέροντας στον ακροατή την αίσθηση της απόλυτης ηχητικής ποιότητας ψηφιακής τεχνολογίας.

O Viva 88,3 χρησιμοποιεί όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες και πρακτικές για να παρέχει στους ακροατές του ένα άρτιο ραδιοφωνικό πρόγραμμα.

Η ενσωμάτωση τεχνικών αλληλεπίδρασης των ακροατών με τους παραγωγούς και η ταυτόχρονη παροχή πληροφοριών τόσο από τα FM όσο και από το Διαδίκτυο, αποτελεί βασικό στοιχείο επιτυχίας, προκαλεί τους ακροατές να παραμείνουν συντονισμένοι και στηρίζει τη δυναμική για περαιτέρω αύξηση της ακροαματικότητας.

Η διαφημιστική παρουσίαση προϊόντων και επιχειρήσεων βρίσκει τον Viva 88,3 ως πρώτη επιλογή ανάμεσα στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Πιερίας, τόσο σε τοπικό επίπεδο, όσο και σε αυτό της ευρύτερης επικράτειας.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρίες της χώρας αλλά και με τα μεγαλύτερα studios παραγωγής ραδιοφωνικών μηνυμάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό με σκοπό το μέγιστο αποτέλεσμα που επιθυμεί ο πελάτης για την προώθηση του προϊόντος του.

Το radio image, τα consulting services και promos του ραδιοφωνικού μας σταθμού έχει αναλάβει η Omega Productions, η μεγαλύτερη εταιρία στην Ελλάδα με επώνυμες φωνές που δίνουν την ταυτότητα του Viva 88,3 στα αυτιά του ακροατή.

 

 

image

Το Studio

image

Τα γραφεία μας

 

 

Ακούστε τον αγαπημένο σας Viva 88,3 on-line!

Listen Live