Ο Viva 88,3 σας χαρίζει ένα μοναδικό smartphone MLS DX 5.5!

Το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο φέτος σου το φέρνει ο Viva 88,3 FM!
#Viva_διαγωνισμός 
Αυτή τη φορά ο αγαπημένος σας ραδιοφωνικός σταθμός σας χαρίζει ένα μοναδικό smartphone MLS DX 5.5!

Για να μπεις στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί θα πρέπει να ολοκληρώσεις τα παρακάτω βήματα:
*Like στη σελίδα του Viva 88,3 FM στο Facebook
*Share: Κοινοποίηση το post 
*Tag 2 αγαπημένα σας άτομα 

Καλή επιτυχία Vivalovers!!!

MLS DX 4G 5.5" 
Smartphone με fingerprint, διπλή μπροστινή κάμερα, οθόνη LCD IPS 5.5", τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3 GHz 64bit και 2GB RAM.

Το πρώτο ΜLS smartphone με διπλή εμπρόσθια κάμερα και μέγιστη ασφάλεια με το MLS Safe!

Διπλή εμπρόσθια κάμερα που θα σε ενθουσιάσει!
Τί θα έλεγες εάν στα 8MP μπορούσες να προσθέσεις άλλα 3.2MP; Γίνε εσύ το επίκεντρο της φωτογραφίας σου με το «Bokeh Effect» που σου εξασφαλίζει η διπλή κάμερα.Το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει!

Μέγιστη ασφάλεια!
To smartphone σας είναι πολύτιμο, όπως και το περιεχόμενό του. Με τη χρήση του MLS Safe θα αποκτήσετε μέγιστο επίπεδο ασφάλειας και ιδιωτικότητας, κρατώντας το περιεχόμενο του MLS smartphone σας μόνο για τα μάτια σας. Οι εισερχόμενες κλήσεις, τα εισερχόμενα μηνύματα και οι ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές θα εμφανίζονται μόνο σε σας με το δακτυλικό σας αποτύπωμα.

Οθόνη LCD IPS 5.5''
Η LCD IPS οθόνη των 5,5'' με 16,7 εκατ. χρώματα και ανάλυση 1280x720 (HD), σου προσφέρει μια ολοζώντανη εμπειρία προβολής σε υψηλή ανάλυση.

Tετραπύρηνος επεξεργαστής στα 1.3GHz 64bit
Το MLS DX 5.5" 4G διαθέτει το νέο αναβαθμισμένο τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz 64bit με σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας που σε συνδυασμό με RAM 2GB σου προσφέρει ισχύ που αναζητάς σε κάθε σου χρήση.

Αποθηκευτικός χώρος 16GB
Με αποθηκευτικό χώρο 16GB έχεις ικανό χώρο για να αποθηκεύσεις όλα τα Multimedia αρχεία σου καθώς και όλες σου τις αγαπημένες εφαρμογές. Μπορείς να επεκτείνεις τη μνήμη σου με κάρτα SD εώς και 64GB !

Λειτουργικό σύστημα Android 7.0 (Nougat)
To MLS DX 5.5" 4G ενσωματώνει την έκδοση Android 7.0 (Nougat) για να μπορείς να εκμεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες του κινητού σου και να απολαμβάνεις ένα διαδραστικό γεμάτο εμπειρίες λειτουργικό περιβάλλον!