Σε δημοπρασία η φανέλα του Θανάση Αντετοκούνμπο για την ενίσχυση του Γιώργου Ιωαννίδη από την Κατερίνη

Ο Παναθηναϊκός και το Charity Idols δημοπρατούν τη φανέλα του Θανάση Αντετοκούνμπο από το ματς με τη Μακάμπι για την ενίσχυση του Κατερινιώτη Γιώργου Ιωαννίδη.

Η δημοπρασία ολοκληρώνεται σε τρεις ημέρες και έχει σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τις θεραπείες και την επιστροφή στο σπίτι του.Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επισκεφθεί το Charity Idols για τη φανέλα του Θανάση.Η «πράσινη» ΚΑΕ ανέφερε ότι «Το @CharityIdols δημοπρατεί την φανέλα που φορούσε ο @Thanasis_ante43 στο νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στην Μακάμπι & μαζί με τον #paobc στέκονται δίπλα στο Γιώργο Ιωαννίδη & στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την επιστροφή στο σπίτι του».Ο Γιώργος Ιωαννίδης στις 3 Μαρτίου 2016 είχε ένα ατύχημα με το μηχανάκι του. Βρισκόταν σε ώρα δουλειάς (delivery) όταν λόγω του κακού οδοστρώματος έπεσε και χτύπησε άσχημα. Από την ημέρα εκείνη βρίσκεται καθηλωμένος στο κρεβάτι ή σε αναπηρικό καροτσάκι δίνοντας έναν μεγάλο αγώνα σε Κέντρο Αποκατάστασης της Λάρισας.Έναν μεγάλο αλλά δύσκολο αγώνα γιατί το κόστος των θεραπειών που χρειάζεται είναι δυσβάσταχτο για την οικογένεια του. Με μοναδικό έσοδο την πενιχρή σύνταξη της μητέρας του η οποία μοιράζει τον χρόνο αλλά και τις ψυχικές της δυνάμεις μεταξύ του παιδιού της και της οικογένειας της. Συμπαραστάτες στον αγώνα αυτό του Γιώργου είναι η αδελφή του Μαρία (η οποία όμως μένει στην Αθήνα) και οι φίλοι του Γιώργου.

Όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει βοηθώντας τον Γιώργο, μπορεί να καταθέσει οποιοδήποτε ποσό στον παρακάτω λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα: Γιώργος Ιωαννίδης Εθνική Τράπεζα / Αριθμόςλογαριασμού: 373-003418-58, Iban:GR8601103730000037300341858 Δικαιούχος: Ιωαννίδου Μαρία (αδελφή του Γιώργου). Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980722881.