Η «Σίρλεϋ Βαλεντάιν» και η Μπέσυ Μάλφα έρχονται στην Κατερίνη - Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις από τον Viva 88,3

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στο Κινηματοθέατρο Ευκαρπίδη

 

Η Βρετανίδα Σίρλεϋ είναι μια γυναίκα λίγο μετά τα 50, μάνα δύο παιδιών που έχουν τη δική τους πλέον ζωή και σύζυγος ενός άνδρα που η σχέση τους χάθηκε κάπου στην πορεία των χρόνων. Μόνη της «συντροφιά», σαν φανταστικός φίλος θα λέγαμε,  ο τοίχος της κουζίνας της. Μέχρι τη μέρα που μία ασήμαντη αφορμή την ξυπνάει και αποφασίζει να ξαναβρεί τον εαυτό της, να ξανανιώσει ζωντανή!Ένα ταξίδι στην Ελλάδα, ένα τραπεζάκι μπροστά στη θάλασσα, ένα αγιόκλημα και μια… αναπάντεχη γνωριμία, θα συνθέσουν το σκηνικό της δικής της επανάστασης απέναντι σε όσα την καταπίεζαν.

Πόσο όμως θα κρατήσει αυτή η επανάσταση; Θα καταφέρει να επαναπροσδιορίσει τη σχέση της με το μέσα της και τους δικούς της ανθρώπους;Και τελικά, υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή;

Ένα έργο γεμάτο συναίσθημα,  γέλιο, συγκίνηση και απρόοπτα…

Σίρλεϋ Βαλεντάιν η ΜΠΕΣΥ ΜΑΛΦΑ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΕΥΚΑΡΠΙΔΗ: 23510-34551

RAINTICKET 6946.126051

& ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ VIVA.GR 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 12€

Γενική Είσοδος: 15€

ΑΜΕΑ ΔΩΡΕΑΝ

Οι ακροατές του Viva 88,3 έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν δωρεάν προσκλήσεις για την παράσταση στη ζωντανή εκπομπή από τον πεζόδρομο της Μ.Αλεξάνδρου την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 12 με 2 το μεσημέρι. Μια ζωντανή εκπομπή από την καρδιά της Κατερίνης με την Καλλιόπη Καρτσαμπά με θέμα τον έρωτα και φυσικά πολλά πολλά απρόοπτα και δώρα για τους ακροατές μας!