Αντώνης Δημητριάδης

Σάββατο 22:00 - 00:00  22:00 - 00:00 22:00 - 00:00 22:00 - 00:00

 

Οι συστάσεις είναι περιττές. Ο Αντώνης Δημητριάδης είναι ένας από τους σημαντικότερους DJs της χώρας. Mετρά πολλές συνεργασίες με γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές ενώ έχει εξίσου διαρκή και εξαιρετική παρουσία και στο διεθνές στερέωμα. Έχει κατακτήσει τις πιο απαιτητικές σκηνές του χώρου, όπως αυτή της Αθήνας της Θεσσαλονίκης αλλά και της Μυκόνου.

Από το 1997 μέχρι σήμερα, έχει παίξει σε πολύ σημαντικά Clubs της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους πιό αγαπημένους μας Έλληνες καλλιτέχνες!

Σαν Resident DJ, θα τον έχετε ακούσει σίγουρα σε κάποιο απο τα Clubs: ACRO, Άσπρο Πιάτο, Tier, Phos, BLOCK146, Rock n Roll, Lido, My Club κλπ. Ως Guest DJ, στα Events του Jägermeister (από το 2011 μέχρι και σήμερα) κι ακόμη στα Clubs: Nammos, Solymar, Guzel, Cabaret, Opus, Ακάνθους, Baraonda, Super Paradise, Vogue, Monroe, Decadance, Babe Watch κλπ. Πολύ συχνά είναι και τα Bookings του στο εξωτερικό: Νέα Υόρκη, Σικάγο, Βοστώνη, Λονδίνο, Μόναχο, Ντύσελντορφ, Σόφια, Γκστάντ, Λευκωσία κλπ.

Σημαντική και η εμπειρία του στο ραδιόφωνο: Ερωτικός FM και Antenna FM της Θεσσαλονίκης, καθώς και στον Δρόμος FM της Αθήνας.

Ο Αντώνης Δημητριάδης είναι ο επίσημος dj του Αντώνη Ρέμου αλλά έχει δουλέψει δίπλα και σε άλλους αγαπημένους μας καλλιτέχνες όπως Άννα Βίσση, Σάκης Ρουβάς, Δέσποινα Βανδή, Γιώργος Μαζωνάκης, Νατάσα Θεοδωρίδου, Στέλιος Ρόκκος, Πάολα, Νίνο και τον Γιώργο Σαμπάνη με τον οποίο συνεργάζεται μέχρι και σήμερα, από το 2012!

Ο Αντώνης Δημητριάδης μιξάρει τις επιτυχίες κάθε Σάββατο βράδυ, από τις 10 μέχρι τα μεσάνυχτα στη συχνότητα του Viva 88,3!