Αντώνης Σταμούλης

Δευτέρα 22:00 - 00:00  22:00 - 00:00 22:00 - 00:00 22:00 - 00:00

 

Το μακρινό και κρύο 1986 στις 20 Νοεμβρίου στη δυτική Γερμανία κάποιος δεν άντεχε 9 μήνες περιορισμένος και είπε να βγεί στον μάταιο τούτο κόσμο έτσι ώστε να τον κάνει καλύτερο κατά την άποψη του!

Ονειροπόλος, δημιουργικός και ομιλητικός ως εκεί που δεν πάει ο μικρός Αντώνης ξεκίνησε να χαράζει ή μαλλον να ζωγραφίζει την πορεία του με κάθε τρόπο σε ότι και αν έβρισκε, παγκάκια, τοίχους, πόρτες και ότι άλλο γενικά φάβεται. Η μητέρα του υποστηρίζει ότι μικρός ήταν ένα ήσυχο παιδάκι, αγγελούδι όπως χαρακτηρίζει κάθε Ελληνίδα μάνα το παιδί της! Κάπου στην 6η Δημοτικού άρχισε να τα «χαλάει»…

 Κάτι οι κασέτες που βρήκε από Rock κάτι βανίλια από μουσική Pop των 80s και το πιο σημαντικό ένα καλοκαίρι στη Ζάκυνθο (η καταγωγή της μητέρας του) που έπεσε στα χέρια του ένα album των IRON MAIDEN τον εντυπωσίασε τόσο η μουσική όσο και τα χρώματα. Ε από τότε άλλαξε, βρήκε τον παράδεισο του και αυτό που γεννήθηκε να κάνει. Το χόμπι του το έκανε επάγγελμα, Graphic & Web designer πλεόν στην Κατερίνη, η μουσική αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του.

Ακούει ότι του γεμίζει την ψυχή κατά κύριο λόγο όμως Rock & Ηλεκτρονική μουσική. Από φωνή φωνάρα για αυτό δεν τραγούδησε ποτέ όμως ο δρόμος τον έφερε στον Viva 88.3 έτσι ώστε αφού μιλάει ακόμα και στον ύπνο του να μιλήσει πλέον και στο ραδιόφωνο με την εκπομπή Night Stories – έναν συνδυασμό mini talk show + μουσικής με κάθε εβδομάδα και έναν καλεσμένο από την πόλη μας! Στον ελεύθερο χρόνο πέρα από το να μιλάει και να ρωτάει ασχολείται με το snowboard όταν έχει χιόνια + με την αγαπημένη του μηχανή!

Γενικά δεν κάθεται σε ένα σημείο για αυτό φεύγει ταξίδια όσο μπορεί στο άπειρο και ακόμα παρά πέρα με τους αγαπημένους του φίλους! Moto του: If you are going through hell, keep going!

Ακούστε τον κάθε Δευτέρα στις 10 το βράδυ, συντροφιά κάθε φορά με μία διαφορετική προσωπικότητα της πόλης.