Ο Jay Z παραχώρησε συνέντευξή του στους New York Times και για πρώτη φορά παραδέχτηκε ότι απάτησε την επί εννέα χρόνια σύζυγό του Beyonce!

Ο διάσημος ράπερ μάλιστα τόνισε πως η ψυχοθεραπεία ήταν εκείνη που τους έσωσε από το διαζύγιο.Ο Jay Z είχε μιλήσει έμμεσα στο album του «4:44» για την απιστία του, αλλά μόλις τώρα παραδέχτηκε για πρώτη φορά το γεγονός ότι γνώρισε άλλες γυναίκες, κατά την διάρκεια του γάμου του. 

«Πρέπει να επιβιώσεις κι όταν μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία κλείνεις απ’ έξω όλα τα συναισθήματα. Ακόμη και με τις γυναίκες, κλείνεσαι, δεν θες να συνδεθείς. Στην περίπτωσή μου είναι βαθύ. Και μετά όλα ξεκινάνε από αυτό το σημείο: απιστία» δήλωσε ο ράπερ.

«Αλλά το καλύτερο σημείο στον τυφώνα είναι στη μέση. Ακριβώς στο κέντρο του πόνου. Με την Beyonce συζητήσαμε πάρα πολύ. Εκείνη ήταν περήφανη για την μουσική της αλλά και τη δική μου. Σεβόμαστε ο ένας τη δουλειά του άλλου. Είναι καταπληκτική γυναίκα. Οι περισσότεροι άνθρωποι απλώς την κάνουν στις δυσκολίες. Τα ποσοστά διαζυγίων είναι στο 50%, επειδή ο κόσμος δεν βλέπει τον εαυτό του. Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να δεις τον πόνο στο πρόσωπο κάποιου, τον οποίο προκάλεσες εσύ, και μετά να πρέπει να αντιμετωπίσεις τον ίδιο σου τον εαυτό», κατέληξε ο Jay Z.

Leave a Comment