Με μια υπέροχη φωτογραφία που τράβηξε ο ίδιος από την πανέμορφη πόλη που γεννήθηκε, το Χόρινχεμ της Νότιας Ολλανδίας, ευχήθηκε στους θαυμαστές του ο δημοφιλής καλλιτέχνης, Νίκος Βέρτης. 

 

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας! Σας αφιερώνω μια φωτογραφία που τράβηξα από τον όμορφο καθεδρικό ναό που βρίσκεται στην πόλη όπου γεννήθηκα στην Ολλανδία!! • Thank you all very much for your wishes! I dedicate you a photo of the beautiful cathedral in the city where i was born in the Netherlands!!», έγραφε το μήνυμά του στα social media, με τους θαυμαστές του να κατακλύζουν το post με άπειρα like και share.Ο Νίκος Βέρτης συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο «YTON the music show» κάθε Σάββατο και Κυριακή, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με προδιαγραφές εξωτερικού σε τεχνικό και τεχνολογικό εξοπλισμό, συγκεντρώνοντας πάνω από 3.000 άτομα μέσα σε έναν μουσικό χώρο κάθε βραδιά.

Το νέο άλμπουμ του «Ερωτευμένος» κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία και περίπτερα από την Heaven Music και τη Theama, όπου ήδη έχουν ξεχωρίσει και αγαπηθεί το ομώνυμο «Ερωτευμένος», «Γιατί το Μετανιώνεις», «Πες μου Ποιος» και φυσικά το οπτικοποιημένο «Αν Μ’ αγάπησες». 

 

Leave a Comment