Ο Πάνος Κιάμος ήταν καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά. 

 

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της μουσικής.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ξεκίνησα από Αθήνα. Έκανα δύο χρόνια στην Αθήνα και μετά πήγα στην Θεσσαλονίκη. Οι περισσότεροι πίστευαν ότι είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Εγώ ξεκίνησα στη Θεσσαλονίκη για 20 εμφανίσεις σε ένα μαγαζί το 2000, το οποίο λεγόταν “Γοργόνες και Μάγκες”. Βλέπω τον κόσμο με κοιτούσε λίγο περίεργα. Να μοιραστώ την εμπειρία μου… Μπαίνω μέσα στο καμαρίνι και βάζω τα κλάματα. Το θυμάμαι σαν τώρα και ανατριχιάζω. Ξημερώνει του Αγίου Δημητρίου. Μου λέει ο πατέρας μου “τα σχόλια είναι καλά από κάτω, μην κοιτάς εσύ… Πήγαν έπιασαν τον επιχειρηματία και του είπαν ότι τους αρέσεις πάρα πολύ. Προχώρα, θα κάνουμε ένα τριήμερο και άμα δεν θες, φεύγουμε”.» είπε ο Πάνος Κιάμος. Και συνέχισε λέγοντας: «Πάω στον Άγιο Δημήτριο, ανάβω ένα κεράκι και λέω “Θεούλη μου, βοήθησε με σε παρακαλώ”. Να μη σου τα πολυλογώ, ήρθε η επόμενη ημέρα, ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα και από 20 εμφανίσεις, έκατσα τρία χρόνια σερί.

Κάποια στιγμή έρχονται οι Θεσσαλονικείς και μου λένε, αυτό που ακούμε εδώ μέσα το θέλουμε στο αμάξι μας, το θέλουμε στο σπίτι μας. Και έτσι έγινε το LIVE το 2004. Και από εκεί έγινε όλο το πράγμα, γιατί έγινε πάνω στο ΦΙΞ η εγγραφή και από εκεί πιστεύει πολύς κόσμος ότι εγώ είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Έγινε ανάποδα με εμένα».

Leave a Comment