Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του περνά ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής καθώς η μικρή Κλεοπάτρα, που σύμφωνα με όσα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου είναι η κόρη του, κάτι που ο ίδιος διαγνώσθηκε με χονδροβαστικό οστεοσάρκωμα μέσα στο μυελό της αριστερής κνήμης τον Νοέμβριο του 2017.

 

Ξεκίνησε λοιπόν το δικό της δύσκολο αγώνα ενάντιο στον καρκίνο, μια μάχη στην οποία και πρέπει να βγει νικητής. Μέτα από πολλές, όμως, χημειοθεραπείες, χειρουργεία και όλες τις απαραίτητες εξετάσεις δυστυχώς λόγω της επιθετικότητας της σπανιότητας του είδους του συγκεκριμένου αυτού όγκου πρέπει να γίνει η μετάβαση του μικρού αυτού αγγέλου σε εξειδικευμένο κέντρο στο εξωτερικό άμεσα για να δοθεί η βέλτιστη επιστημονική διαθέσιμη χειρουργική αντιμετώπιση που απαιτεί το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας.Για τον λόγο αυτό ο Ηλίας Καμπακάκης κάνει έκκληση σε όλο τον κόσμο για να μαζευτεί το υπέρογκο χρηματικό ποσό που απαιτείται για να σωθεί το αγγελούδι του.

Εκατοντάδες κόσμου εκ των οποίων και πάρα πολύ επώνυμοι αυτή την στιγμή κοινοποιούν τη φωτογραφία της μικρής Κλεοπάτρας Καμπακάκη θέλοντας να βοηθήσουν με τον τρόπο τους να συγκεντρωθούν τα χρήματα.

Μπορείτε κι εσείς να βοηθήσετε!!!!

Λογαριασμό Τράπεζας Πειραιώς με αριθμό 5266070334001, IBAN: GR79 0172 2660 0052 6607 0334 001. SWIFT-BIC: PIRBGRAA. Δικαιούχοι: Τουράνη Αμαλία, Καμπακάκη Κλεοπάτρα.

Επιπλέον μπορείτε να επικοινωνήσετε με την μητέρα της, Τουράνη Αμαλία, στο τηλέφωνο 690 788 5115 και στο e-mail amalia_tou@hotmail.com

Leave a Comment