Τζάστιν Μπίμπερ - Χέιλι Μπίμπερ: Περιμένουν τελικά παιδί;

Ένα παραπλανητικό post έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Τζάστιν Μπίμπερ. Ο διάσημος τραγουδιστής ανάρτησε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο με την σύζυγό του, Χέιλι Μπίμπερ, ενώ στην λεζάντα έγραψε: «Μαμά και μπαμπάς», κάνοντας το κοινό του να πιστέψει ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.
Αμέσως, οι θαυμαστές του γέμισαν σχόλια την ανάρτησή του, ρωτώντας τον αν με αυτόν τον τρόπο ανακοινώνει την πρώτη εγκυμοσύνη της Χέιλι. «Έρχεται ο πελαργός;», «Μεγαλώνει η οικογένεια Μπίμπερ;», «Ονειρεύτηκα πριν από μερικές ημέρες ότι η Χέιλι είναι έγκυος», είναι μόνο μερικά από τα σχόλια.
Από την άλλη μεριά βέβαια, ήταν και αυτοί που αμφέβαλλαν εξ αρχής για την είδηση, γράφοντας στα σχόλια: «Η Χέιλι έχει πολλά να κάνει ακόμα σχετικά με την καριέρα της και ο Τζάστιν ετοιμάζεται για περιοδεία», «Η Χέιλι είχε πει πως δεν θέλει ακόμα να κάνει παιδί».
Το μοντέλο έσπευσε λοιπόν, να δώσει την δική της απάντηση στα σχόλια, θέτοντας έτσι ένα τέλος στα ερωτηματικά των θαυμαστών τους. «Νομίζω ότι πρέπει να αλλάξεις την λεζάντα και να γράψεις Μαμά και Μπαμπάς για το σκυλάκι μας, πριν μπερδευτούν όλοι», έγραψε η Χέιλι.
 
219436892_172608164862274_7974825999117177019_n

Εκτύπωση   Email