«Η Ελένη Φουρέιρα είναι πολύτιμη, την έχω στην καρδιά μου» λέει ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Λίγο πριν την εμφάνιση του στο MadWalk 2021, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Ελένη».
Για τη σχέση του με τη μόδα, εξήγησε: «Μου αρέσει να ασχολούμαι με τη μόδα. Την παρακολουθώ, αλλά φοράω ό,τι με κάνει να νιώθω άνετα».
«Ακόμα δεν έχω μπορέσει να μπω στο ρόλο του κριτή, μου αρέσει περισσότερο ο ρόλος του φίλου – coach. Με βοήθησαν και οι άλλοι coaches να μπω στο κλίμα, είναι η πρώτη φορά που κάνω τηλεόραση» σημείωσε για τη συμμετοχή του στο «The Voice».Για τα talent show, ο δημοφιλής τραγουδιστής υποστήριξε: «Πιστεύω πως, αν κάποιος έχει θέληση και αγάπη για αυτό που κάνει, θα τα καταφέρει με όποιον τρόπο. Τα talent shows θα τον βοηθήσουν να προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω απ’ ότι θα έκανε μόνος του».Σχετικά με τον Σάκη Ρουβά, τόνισε: «Είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Τον ευχαριστώ για όσα μου έχει δώσει. Έχουμε συζητήσει πάρα πολύ. Μ' αρέσει αυτό που βγάζει».
«Δεν με βλέπουν ανταγωνιστικά οι άνδρες, γιατί τους αντιμετωπίζω σαν φίλους» είπε, δεδομένου ότι δέχεται πολλά θετικά σχόλια από το γυναικείο φύλο.
Τέλος, για την όμορφη Ελένη Φουρέιρα, ισχυρίστηκε: «Είναι πολύτιμο στέλεχος στην καρδιά μου, σαν φίλη. Έχει ένα τρόπο αντίληψης των πραγμάτων που με εντυπωσιάζει. Χαίρομαι που είναι όμορφα στη ζωή της».
 

Εκτύπωση   Email