«Όταν ακούει τη μουσική μου παύει να είναι μητέρα μου», λέει ο Good Job Nicky για τη Σοφία Αλιμπέρτη

O γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Νκόλας Βαρθακούρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης που συστήθηκε στο κοινό με το καλλιτεχνικό όνομα Good Job Nicky μίλησε για τη μουσική του αλλά και τη μητέρα του.«Μου αρέσει να πειραματίζομαι και να βρίσκω τρόπους να εξερευνώ και άλλα λημέρια της μουσικής. Τη μουσική μου τη λέω “γυμνή”. Δε θέλω να την καλοπιάσω, θέλω πάντα να είμαι ανοιχτός μέσα στην τέχνη, όχι σε ένα συγκεκριμένο είδος. Θα ήθελα πάντα να έχω την ελευθερία μέσα στην τέχνη να κάνω αυτό που θέλω εκείνη την στιγμή».
«Η Eurovision είναι ένα outlet που με τι μία σε εκτοξεύει σε παγκόσμιο πλαίσιο. Με ενδιαφέρει το παγκόσμιο αλλά με ενδιαφέρει με το να μπορέσω να φέρω το τι είναι αληθινό για εμένα στο παγκόσμιο. Να μην αμερικανοποιηθώ ή κάτι τέτοιο αλλά να φέρω το DNA το ελληνικό έξω. Δεν κλείνω συχνά πόρτες αλλά εδώ πέρα νομίζω ότι μπορεί να μην ξαναδοκιμάσω. Θα δούμε», τόνισε ο Good Job Nicky για την Eurovision.
Για τη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη ο Νικόλας Βαρθακούρης εξομολογήθηκε: «Η μητέρα μου έχει ένα εξειδικευμένο αυτί, ένα εκπληκτικό ταλέντο να ξέρει τι θα χτυπήσει και τι όχι, πριν γεννηθώ. Ο τρόπος που μου μεταδίδει αυτή την αγάπη και τη χαρά είναι αυτός ο τρόπος της. Να μου λέει αντικειμενικά την αλήθεια. Το τι πιστεύει αντικειμενικά το τι θα γίνει. Όταν της δώσω να ακούσει μουσική μου, παύει να είναι μητέρα μου, γίνεται συνεργάτης μου. Είναι πάρα πολύ αντικειμενική και διορατική».
 

Εκτύπωση   Email