Καίτη Γαρμπή: Throwback από την εμφάνισή της στη Eurovision το 1993

Οι φαν της Eurovision περιμένουν πώς και πώς τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου και από ότι φαίνεται το ίδιο κάνει και η Καίτη Γαρμπή. Η τραγουδίστρια με αφορμή την εμφάνιση της Αμάντα Γεωργιάδη στην σκηνή του διαγωνισμού με την οποία πήρε την πρόκριση για τον τελικό, η θυμήθηκε τη δική της συμμετοχή.Η Καίτη Γαρμπή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από το μακρινό 1993. Τότε που είχε ανέβει στη σκηνή της Eurovision και είχε τραγουδήσει το «Ελλάδα, Χώρα Του Φωτός», με το οποίο είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα.«Συγκίνηση», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η τραγουδίστρια.Η Καίτη Γαρμπή τον περασμένο Μάρτιο είχε παραχωρήσει συνέντευξη στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στο νέο του κανάλι στο YouTube.
Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων είχε ερωτηθεί για το θρυλικό γαλάζιο φόρεμα που φορούσε στην εμφάνισή της στη Eurovision του 1993, με το τραγούδι «Ελλάδα χώρα του φωτός».
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος τη ρώτησε αν έχει ακόμα το σέξι μπλε φόρεμα, δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη, στην ντουλάπα της και εκείνη του απάντησε χαρακτηριστικά: «Το είχα δώσει σε έναν φίλο πολύ κοντινό, το κράτησε σπίτι του, τον συνάντησα μετά από πάρα πολλά χρόνια και μου είπε ότι το φόρεμα δεν υπάρχει. Αλλά θέλω να ζητήσω από τη Σίλια να κάνει ένα αντίγραφο στα τότε κιλά μου αφού έχει τα μέτρα μου».
Μάλιστα, η ίδια είπε στη συνέχεια ότι ήταν πολύ επιπόλαιη που το έδωσε και δεν το έχει κρατήσει. «Πώς έκανα τέτοιο πράγμα; Πολύ κρίμα, δεν το λέω ούτε στον εαυτό μου», ανέφερε.
 
 
 
 
Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη εμφάνιση είχε προκαλέσει... σάλο, καθώς όλοι αναρωτιούνταν αν η τραγουδίστρια φορούσε εσώρουχο μέσα από το φόρεμά της!
Η εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή στη Eurovision
 
 
 

Εκτύπωση   Email