Καίτη Γαρμπή – Αντώνης Ρέμος:Μαζί σε ντουέτο για φιλανθρωπικό σκοπό!

Η Καίτη Γαρμπή και ο Αντώνης Ρέμος ενώνουν τις φωνές τους σε ένα μοναδικό ντουέτο και μας παρουσιάζουν τη μεγάλη επιτυχία «Κιβωτός» σε μία νέα εκδοχή, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum!

Οι Onirama παρουσιάζουν το νέο τραγούδι τους

Οι ONIRAMA παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι και μουσικό βίντεο με τίτλο "Αχ να σε ξέχναγα"! Ύστερα από την πιο πρόσφατη ραδιοφωνική τους επιτυχία «Που Ήσουν Χθες», το πιο δυναμικό συγκρότημα, για μια ακόμη φορά πειραματίζεται, αναμειγνύοντας ελληνικά ηχοχρώματα, χρησιμοποιώντας κρητική λύρα και ούτι.

Lady Gaga και ΠΟΥ διοργανώνουν all star συναυλία

Τον τίτλο «One World: Together At Home» («Ο Κόσμος είναι ένας: Μαζί από το σπίτι»), θα φέρει μια all star συναυλία που έχει προγραμματιστεί για τις 18 Απριλίου. Στόχος είναι η συγκέντρωση χρημάτων από χορηγούς για τις ανάγκες της οικουμενικής προσπάθειας ενάντια στην πανδημία.

Pink: «Έκλαψα πάρα πολλές νύχτες και προσευχήθηκα όσο ποτέ στη ζωή μου»

Πριν από δύο ημέρες η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Pink κάνοντας μια ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram, μίλησε για την περιπέτεια υγείας που είχαν εκείνη και ο 3χρονος γιος της, Jameson, οι οποίοι μολύνθηκαν από τον COVID-19.

O The Weeknd σπάει ρεκόρ, κατακτώντας την πρώτη θέση στα 5 hot charts του Billboard ταυτόχρονα!

Ο The Weeknd, με την κυκλοφορία του νέου του album “After Hours”, κατόρθωσε κάτι, το οποίο δεν είχε καταφέρει κανείς καλλιτέχνης μέχρι σήμερα στα charts του Billboard.