Χρήστος Σπανός

Βράδυ Σαββάτου 18ης Ιουνίου όλα ήταν ήσυχα μέχρι που η κυρία Μαρία έφερε στον κόσμο τον Χρήστο. Από μικρός είχε μια κλίση στα αντικείμενα που έβγαζαν ήχο (όταν έσπαγαν). Αφού τα περιεργάστηκε και τα διέλυσε όλα... στο τέλος ανακάλυψε και την συσκευή που λέγεται ραδιόφωνο...

Καθημερινά  10:00 - 12:00  10:00 - 12:00 10:00 - 12:00 10:00 - 12:00

 

 

Το δράμα ξεκινάει όταν στα 12(!!!) ο οργανισμός του τον ενημερώνει ότι υπάρχει μέσα του το ραδιοφωνικό "μικρόβιο" με αποτέλεσμα να βασανίζει ανελέητα, μέχρι και σήμερα τα μικρόφωνα. Γενικά ο Χρήστος είναι ένα άτομο αφηρημένο (όταν φοράει τα ακουστικά του μπορεί να περπατάει στην μέση του δρόμου), αναίσθητο (κάθε απόπειρα εκνευρισμού του είναι άσκοπη), ευαίσθητο, και για κακή μας τύχη, ακόμα υπερκαταστροφικό !!!

Συχνάζει όπου υπάρχει μουσική. Ευτυχώς όταν μπαίνει στο Studio του Viva 88.3 γίνεται άλλος άνθρωπος γι αυτό... δεν υπάρχει κίνδυνος. Το 1999 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη σχολή δημοσιογραφίας αλλά μένει ακόμα μεγάλο ερωτηματικό γιατί δεν εξάσκησε το επάγγελμα αυτό! Ολοκληρώνοντας τη στρατιωτική του θητεία το 2001 συνέχισε να ασχολείται με τις μεγάλες του αγάπες: Djing και ραδιόφωνο.

Κατάφερε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα έχοντας αποκτήσει εμπειρίες ετών στη μεγάλη «σχολή» του Κοσμοράδιο 95,1 της Θεσσαλονίκης. Από το 1994 μέχρι και σήμερα βρίσκεται μονίμως πίσω από ένα dj booth! Φέτος θα τον βρείτε στο Freud! Ο Χρήστος μας λέει την καλημέρα του καθημερινά από τη συχνότητα του Viva 88,3 αφού στις 10 κάθε πρωί παρουσιάζει το μαγκαζίνο του σταθμού!