Η Britney Spears αποκάλυψε ότι δεν είναι σίγουρη αν θα επιστρέψει στη σκηνή για να τραγουδήσει.Σε ένα νέο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, η τραγουδίστρια απάντησε στις ερωτήσεις των θαυμαστών της σχετικά με το αγαπημένο της επαγγελματικό ταξίδι (η επίσκεψη στη βίλα της Donatella Versace στην Ιταλία) και το νούμερο παπουτσιών που φοράει (37,5).
Αλλά στην ερώτηση «θα ανέβεις ξανά στη σκηνή;», η Britney Spears απάντησε ότι απολαμβάνει τη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.«Δεν έχω ιδέα», παραδέχθηκε η τραγουδίστρια.
«Διασκεδάζω τώρα, είμαι σε μια μετάβαση στη ζωή μου και απολαμβάνω τον εαυτό μου», πρόσθεσε.
Ο δικηγόρος της Βritney Spears, Samuel D. Ingham III, δήλωσε στο δικαστήριο τον περασμένο Νοέμβριο ότι η pop star «δεν θα τραγουδήσει ξανά» λόγω του φόβου για τον πατέρα της.
Ο James Spears έχει κεντρικό ρόλο στο καθεστώς επιτροπείας που ελέγχει τη ζωή και την καριέρα της κόρης του εδώ και 12 χρόνια.
Η Britney Spears δήλωσε στις αρχές του 2019 ότι αποσύρεται επ’ αόριστον από τις ζωντανές εμφανίσεις, επικαλούμενη τότε προβλήματα υγείας του πατέρα της.
Την επόμενη Τετάρτη (23 Ιουνίου) η Britney Spears θα έχει την ευκαιρία, κατόπιν δικού της αιτήματος, να μιλήσει η ίδια σε δικαστήριο του Λος Άντζελες σχετικά με το καθεστώς επιτροπείας στο οποίο βρίσκεται.«Η Britney Spears διατηρεί ρητώς το δικαίωμα αιτήματος για τον τερματισμό αυτής της επιτροπείας. Τίποτα στο αίτημα δεν θεωρείται ότι αποτελεί παραίτηση από αυτό το δικαίωμα», αποφάνθηκε πρόσφατα το δικαστήριο.
 
 
Πηγή: www.hit-channel.com

Leave a Comment