Διαφημιστείτε στον VIVA 88.3

Η διαφημιστική παρουσίαση προϊόντων και επιχειρήσεων βρίσκει τον Viva 88,3 ως πρώτη επιλογή ανάμεσα στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Πιερίας, τόσο σε τοπικό επίπεδο, όσο και σε αυτό της ευρύτερης επικράτειας.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρίες της χώρας αλλά και με τα μεγαλύτερα studios παραγωγής ραδιοφωνικών μηνυμάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό με σκοπό το μέγιστο αποτέλεσμα που επιθυμεί ο πελάτης για την προώθηση του προϊόντος του.

Το διαφημιστικό τμήμα του Viva 88,3 καταρτίζει, σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε προωθητικής ενέργειας, κάθε λεπτομέρεια έτσι ώστε να προβάλλεται σωστά και αποτελεσματικά το κάθε προϊόν, επιχείρηση ή παρεχόμενη υπηρεσία.

Μοντέρνα και αποδοτική διαφήμιση

Χάρη στην μεγάλη μας εμπειρία στο χώρο και στην συνεχή ενημέρωση μας στις νέες τεχνολογίες, εγγυόμαστε τη στήριξη και προβολή σας μέσω όλων των διαθέσιμων τρόπων επικοινωνίας που παρέχουμε, δίνοντας έμφαση στο target group κάθε περίπτωσης, στο ολοένα και πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον της αγοράς.

Επικοινωνήστε με το διαφημιστικό μας τμήμα και αμέσως οι έμπειροι εμπορικοί συνεργάτες του Viva 88,3 θα σας επισκεφτούν για να σχεδιάσετε μαζί τη ραδιοφωνική σας προβολή υπεύθυνα και σωστά!