Μετά από μια πολύμηνη κύηση και μια σειρά από ήπιες αντιπαραθέσεις, το πρώτο άλμπουμ του Lil Nas X, με τίτλο «Montero», κυκλοφόρησε την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου.

Στο άλμπουμ συμμετέχουν αστέρες όπως οι Elton John, Miley Cyrus, Doja Cat και Megan Thee Stallion, ωστόσο, από το τελικό tracklist απουσίασαν δύο εξέχοντα ονόματα της hip-hop μουσικής σκηνής και αν σύμφωνα με τον 22χρονο Αμερικανό καλλιτέχνη, αυτό δεν οφείλεται στην έλλειψη προσπάθειας εκ μέρους του.Κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξής του στη ραδιοφωνική εκπομπή «The Breakfast Club» του Power 105.1 FM της Νέας Υόρκης, ο Lil Nas X αποκάλυψε ποιοι αστέρες δεν συμμετείχαν τελικά στο νέο άλμπουμ του και εξήγησε το λόγο της απουσίας τους.Ο Lil Nas X ανέφερε ότι παρόλο που προσέγγισε τόσο τον Drake όσο και τη Nicki Minaj, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τη θετική απάντησή τους: «Καμία απάντηση από τη Nicki, ο Drake δούλευε ακόμα πάνω στο άλμπουμ του», είπε.«Ο Drake απάντησε επειδή ο Gee Roberson είναι ο μάνατζέρ μου. Ο Drake και ο Gee είναι φοβεροί. Και δούλευε ακόμα πάνω στο “Certified Lover Boy” και ό, τι άλλο ετοίμαζε και ήταν 100% συγκεντρωμένος σε αυτό», συνέχισε.
«Αυτό έγινε πριν από μερικές εβδομάδες και το κατάλαβα απόλυτα και είπε ότι είναι έτοιμος να συμμετάσχει σε κάτι, αλλά δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Προσπαθούσε να τακτοποιήσει τα δικά του πράγματα», εξήγησε.Όταν ο Lil Nas X ρωτήθηκε σε ποιο τραγούδι του άλμπουμ του «Montero» θα ήθελε να είχε συμμετάσχει ο Drake, η απάντησή του ήταν το «Dolla Sign Slime».Ο Lil Nas X είναι μεγάλος θαυμαστής της Nicki Minaj και τον Ιούνιο του 2020 αποκάλυψε ότι παλαιότερα διαχειριζόταν στο Twitter μια σελίδα θαυμαστών της ράπερ, ωστόσο λέει ότι δεν παραδέχθηκε νωρίτερα επειδή «δεν ήθελα να μάθει ο κόσμος ότι είμαι gay».«O κόσμος θα συμπέραινε ότι από τη στιγμή που έχεις μια ολόκληρη σελίδα θαυμαστών αφιερωμένη στη Nicki, είσαι gay. Και η βιομηχανία της rap και της μουσικής δεν είναι ακριβώς χτισμένη ή δεκτική στους gay άντρες ακόμα», είπε.
Στην ερώτηση αν έχει συκοφαντήσει ποτέ τη Nicki Minaj, ο Lil Nas X διευκρίνισε: «Δεν έχω κακολογήσει ποτέ τη Nicki».
«Υπάρχουν πολλά πράγματα που κυκλοφορούν, αλλά δεν απαντώ σε κανένα από αυτά, γιατί τότε θα συνεχίσουν να επανέρχονται. Αισθάνομαι ότι η μόνη φορά που θα κατηγορούσα τη Nicki είναι αν έλεγα “νόμιζα ότι θα τραγουδούσε ζωντανά” ή κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει πραγματική συκοφαντία», πρόσθεσε.
 
ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Leave a Comment