Η σχέση της Μαρίνας Σάττι με τον Ορέστη Καραγιάννη, τον γοητευτικό δικηγόρο που έχει καταφέρει να ρίξει εξάρες στην καρδιά της πολυτάλαντης ερμηνεύτριας μετρά ήδη οκτώ μήνες.Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, η τραγουδίστρια κρατά τη σχέση της μακριά από τους προβολείς της δημοσιότητας. Στους πρώτους μήνες της γνωριμίας τους οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να βρουν αυτά που τους ενώνουν και να περάσουν στιγμές μόνο για εκείνους.

Στην ίδια ηλικία και στο ίδιο μήκος κύματος η πολυσχιδής ερμηνεύτρια και ο δραστήριος δικηγόρος μπορεί επαγγελματικά να κινούνται σε άλλα μονοπάτια, αλλά έχουν βρει την αρμονία στη σχέση τους. Οταν τον Μάρτιο ανακοινώθηκε η επιλογή της Μαρίνας για τον 68ο διαγωνισμό της Eurovision, η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της είχαν πάρει τις αποφάσεις τους για το πώς θα θωρακίσουν τη σχέση τους. Τόσο κατά τη διάρκεια του promo του τραγουδιού, όσο και κατά τη διάρκεια των εμφανίσεων της Μαρίνας στο Μάλμε, ο Ορέστης έδωσε το «παρών».

Διακριτικά βρισκόταν στο πλευρό της και της προσέφερε την αγάπη του και τη στήριξή του μακριά από το τιρκουάζ χαλί του διαγωνισμού. Ειδικά στο Μάλμε ο σύντροφός της βρισκόταν στην παρέα των καλών της φίλων και των μελών της οικογένειάς της και κατάφερε να μη γίνει αντιληπτός τουλάχιστον μέχρι την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Ο γοητευτικός πανύψηλος δικηγόρος εργάζεται σε κεντρικό δικηγορικό γραφείο στο Κολωνάκι και έχει ειδίκευση σε ζητήματα που αφορούν το real estate, με τους πελάτες του να μιλούν με τα καλύτερα λόγια. Στην προσωπική του ζωή είναι άνθρωπος της δράσης. Του αρέσει να οδηγεί μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού, ενώ απολαμβάνει τα ταξίδια στη φύση. Ένας από τους στενούς φίλους του είναι και ο Πάνος Καινούργιος, αδελφός της παρουσιάστριας Κατερίνας Καινούργιου, με τον οποίο έχουν μοιραστεί πολλά ταξίδια με τις μηχανές τους αλλά και πολλές νυχτερινές εξόδους.

Πηγή: Real