Η Ελένη Φουρέιρα παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή της στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision με την Κύπρο.

Η τραγουδίστρια εκτός από την Eurovision, αποκάλυψε αν είναι έτοιμη να γίνει μητέρα, αλλά και αν έχει δεχτεί πρόταση γάμου.
Είσαι μια πολύ σέξι γυναίκα. Πώς το διαχειρίζεσαι;

Το σέξι με το πρόστυχο και το επιτηδευμένο έχουν μεγάλη διαφορά. Όταν μια γυναίκα είναι σέξι είναι γιατί έχει γεννηθεί έτσι. Ο τρόπος που μιλά, που κινείται, που λειτουργεί το σώμα της είναι σέξι. Για παράδειγμα, η Δήμητρα Ματσούκα είναι μια απίστευτα σέξι γυναίκα, χωρίς να το προσπαθεί. Όταν οι γυναίκες βλέπουμε μια σέξι γυναίκα δεν μπορούμε παρά να την καμαρώσουμε. Όταν, όμως βλέπουμε μια γυναίκα που προσπαθεί να είναι σέξι χωρίς να το υποστηρίζει και κάνει όλες αυτές τις υπερβολές την αμφισβητούμε. Δεν κάνω πράγματα για να γίνω σέξι. Έχω κάνει πράγματα στη ζωή μου και την καριέρα μου όπου έχω προσπαθήσει να το απομυθοποιήσω κιόλας. Δεν επιδιώκω κάτι, το σώμα μου μιλάει από μόνο του και αν αυτό είναι σέξι χαίρομαι πάρα πολύ! Εννοείται πως είναι ωραίο αυτό και δεν θα έπρεπε να υπάρχει sexyness κομπλεξισμός.

Παράλληλα με τα επαγγελματικά, όμως, είσαι καλά και στην προσωπική σου ζωή.

Ναι, είμαι μια χαρά! Είμαι σε μια φάση της ζωής μου που είμαι πολύ καλά!

Παρόλο που οι εμφανίσεις σου on stage είναι πολύ σέξι;

Αυτό περισσότερο κολακευτικό είναι παρά άξιο ζήλιας. Πιο πολύ ο άλλος καμαρώνει που μπορεί να έχει μια σύντροφο σέξι, όμορφη και επιτυχημένη, παρά ζηλεύει. Δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο.

Πρόταση γάμου έχεις δεχτεί;

Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό, αλλά από το αποτέλεσμα φαίνεται αν μου έχουν κάνει ή όχι γιατί είμαι ανύπαντρη!

Σκέφτεσαι τον εαυτό σου να κάνει το επόμενο βήμα, γάμο και παιδί; Φαντάζεσαι την Ελένη μαμά;

Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια και παιδιά και, είναι κάτι που το εννοώ. Άλλωστε έχω τρία ανίψια που τα λατρεύω, το ένα το έχω βαφτίσει κιόλας. Σκέφτομαι να κάνω οικογένεια και παιδιά, όμως είναι κάτι που δεν ξέρεις πότε θα σου έρθει και πότε θα νιώσεις έτοιμη.

-Έχει ξυπνήσει, δηλαδή, μέσα σου το μητρικό ένστικτο;

Δεν τα πιστεύω αυτά. Συμβαίνει μέσα σου όταν ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου είναι κατάλληλος και η επαγγελματική σου κατάσταση είναι σε τέτοια φάση που μπορείς να τα αφήσεις όλα λίγο πίσω και να κάνεις οικογένεια. Γιατί δεν είναι εύκολη υπόθεση η δημιουργία οικογένειας θεωρώ πως είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο. Όταν θα νιώσω έτοιμη θα το κάνω.

Leave a Comment