Δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας στον θάνατο του διάσημου dj Avicii, όπως διαπιστώθηκε από τις δύο νεκροψίες που διεξήχθησαν στη σoρό του.

«Επιβεβαιώνουμε απόλυτα ότι δεν υπάρχει υποψία εγκληματικής ενέργειας στην υπόθεση θανάτυ του Avicii», δήλωσε στο SkyNews πηγή προσκείμενη στους ιατροδικαστές. Ωστόσο, δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την επίσημη αιτία θανάτου.Ο αδελφός του, Ντέιβιντ Μπέρκγκλινγκ, μετέβη στο Μουσκάτ μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες μετά το θάνατό του, «ζητώντας απαντήσεις». 
Σύμφωνα με το TMZ, το αδελφός του λέγεται ότι έμεινε σε ξενοδοχείο πολύ κοντά στο Muscat Hills, όπου έμενε ο Avicii μία εβδομάδα πριν από το θάνατό του.Όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα, ο Ντέιβιντ ελπίζει να ανακαλύψει τι τελικά συνέβη στον μικρότερο αδελφό του. Ο νεαρός dj υπέφερε από παγκρεατίτιδα, λόγω του εθισμού του στο αλκοόλ και για το λόγο αυτό από το 2016 είχε αποσυρθεί από τις περιοδείες. Παρόλα αυτά, επέστρεψε στην αγαπημένη του μουσική και ένα από τα πιο πρόσφατα single του ήταν σε συνεργσία με την Rita Ora, με τίτλο «Lonely Together».
Ο 28χρονος Σουηδός dj και μουσικός παραγωγός βρέθηκε νεκρός στο Μουσκάτ του Ομάν την Παρασκευή. Είχε συνεργαστεί με διάσημους σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως Madonna και Coldplay, ενώ είχε γίνει ευρύτερα γνωστός με τις επιτυχίες του Wake Me Up, Hey Brother και Levels.
Ήταν ένας από τους πρωτοπόρους της ηλεκτρονικής μουσικής και είχε βραβευτεί με δύο βραβεία MTV, ένα Billboard Music Award, ενώ ήταν υποψήφιος για δύο Grammy.
Εντός της εβδομάδας η σορός του αναμένεται να μεταφερθεί στη Σουηδία, οπότε και θα γίνουν γνωστές λεπτομέρειες για την κηδεία του.

Leave a Comment