Έντονη συζήτηση και σχόλια, τόσο σε τηλεοπτικές εκπομπές, όσο και στα social media προκάλεσε μια κίνηση της Ελένης Φουρέιρα, λίγο πριν από τη συμμετοχή της στον ημιτελικό της Eurovision.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Κύπρο πόζαρε στο φακό με τον Αλβανό εκπρόσωπο, Eugent Bushpepa, σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό.
Την επίμαχη φωτογραφία, ανέβασε στην επίσημη σελίδα του στο Instagram o Αλβανός τραγουδιστής γράφοντας: «Θα φωτίσει κυριολεκτικά τη σκηνή της Eurovision!!! Φουρέιρα, ροκ κορίτσι!!».Έτσι μετά τον σάλο η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια, ανεβάζοντας ένα ποστ στο Instagram όπου ξεκαθαρίζει την θέση της, όπως ανέφερε το ant1news.gr.
«Η μουσική είναι για να ενώνει και όχι για να χωρίζει λαούς. Εγώ γι΄αυτό βρίσκομαι εδώ και δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά τα ζητήματα εθνικισμού που κάποιοι μου χρεώνουν. Αγαπώ πολύ την Ελλάδα και κανείς και τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Πάμε τώρα δυνατά να εκπροσωπήσουμε την Κύπρο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», ανέφερε η ίδια τα μεσάνυκτα της Πέμπτης μέσω instaStory.

 

Leave a Comment