Εμφανώς ταλαιπωρημένη, καθώς επέλεξε να κρύψει τα μάτια της πίσω από ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά, και με μια κόκκινη ολόσωμη φόρμα εμφανίστηκε στο διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελ. Βενιζέλος» αργά το βράδυ της Κυριακής η Ελένη Φουρέιρα, πατώντας για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους από τις 29 Απριλίου, όταν και είχε αναχωρήσει για την Λισαβόνα, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της κυπριακής αποστολής.

Παρά την κούραση, η Ελένη Φουρέιρα ήταν χαμογελαστή μπροστά στον κόσμο και τους δημοσιογράφους που την περίμεναν και δεν σταμάτησε να τους λέει «ευχαριστώ». Γιατί να μην χαμογελάει, άλλωστε, καθώς η 2η θέση στον 63ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision είναι μια αδιαμφισβήτητα μεγάλη επιτυχία, παρά την πίκρα της τελευταίας στιγμής, με το Ισραήλ και τη Netta να κατακτά την πρωτιά κυριολεκτικά στο… νήμα. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, μιλάμε για την καλύτερη θέση στην ιστορία της Κύπρου στον διαγωνισμό.
Η ίδια η τραγουδίστρια, λίγο πριν η πτήση της προσγειωθεί στο «Ελ. Βενιζέλος», είχε φροντίσει να δείξει πόσο της έλειψε η Ελλάδα, τραβώντας μια φωτογραφία της νυχτερινής Αθήνας μέσα από το αεροπλάνο και συνοδεύοντάς της με τη λεζάντα «Home sweet home», την οποία και «ανέβασε» στα stories του Instagram.
Οι επόμενες ημέρες, ασφαλώς, περιλαμβάνουν πολλή ξεκούραση για την ερμηνεύτρια του «Fuego», που αναμένεται να γίνει το απόλυτο καλοκαρινό χιτ.

Leave a Comment