Σε ησυχία δεν αφήνει το κοινό του ο Kanye West ο οποίος βρήκε ακόμα έναν τρόπο για να προκαλέσει.

Ο διάσημος ράπερ και σύζυγος της Kim Kardashian αγόρασε, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα των Η.Π.Α, έναντι αδράς αμοιβής  μία φωτογραφία που δείχνει τα ναρκωτικά που έκανε η Whitney Houston λίγο πριν βρεθεί νεκρή σε μπανιέρα ξενοδοχείου το 2012, από πνιγμό.Η επίμαχη φωτογραφία είχε τραβηχτεί κρυφά από μέλος της οικογένειας Houston και δημοσιευτεί περίπου έξι χρόνια πριν από το θάνατο της τραγουδίστριας, στο περιοδικό National Enquirer.  Η εικόνα δείχνει το μπάνιο του δωματίου της γεμάτο με ουσίες, φάρμακα και σύνεργα για χρήση ναρκωτικών.Τη φωτογραφία αυτή, λοιπόν, επέλεξε ο Kanye ως εξώφυλλο του επερχόμενου άλμπουμ του ράπερ Pusha Τ., με τίτλο Daytona, στο οποίο είναι παραγωγός. 
 «Νιώθω πως το εξώφυλλο αντιπροσωπεύει ένα οργανωμένο χάος. Η ενέργεια του άλμπουμ είναι λίγο χαοτική, αλλά όλα είναι στη θέση τους. Κοιτάζοντας το εξώφυλλο, είμαι βέβαιος πως οποιοσδήποτε σύχναζε σε αυτό το μπάνιο ή το σημείο, γνώριζε τι ήθελε να βρει και πού ήταν αυτό», δήλωσε ο ράπερ στο Entertainment Weekly.
Μάλιστα, σε άλλη του συνέντευξη, στο The Angie Martinez Show, ο ράπερ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως αρχικά το εξώφυλλο ήταν άλλο και ο Kanye το άλλαξε λίγο πριν κυκλοφορήσει ο δίσκος, αλλά και ότι πλήρωσε για να αποκτήσει τη φωτογραφία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η φωτογραφία κόστισε περίπου 85.000 δολάρια, ενώ παραμένει άγνωστο αν ο Kanye την αγόρασε από το περιοδικό, ή την αδερφή της τραγουδίστριας, Tina Brown.

Leave a Comment