Ο Justin Bieber σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την υπηκοότητα του ενώ αποκάλυψε ότι έμενα παράνομα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο τραγουδιστής της ποπ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Οντάριο του Καναδά και τον ανακάλυψε τυχαία το 2007 o μάνατζερ Scooter Braun, παρακολουθώντας στο YouTube ένα βίντεό του.Σε ηλικία 13 ετών ο Justin Bieber εγκαταστάθηκε μαζί με τη μητέρα του, Pattie Mallette, στις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να κάνει τα πρώτα βήματά του στη μουσική, όμως έμεναν παράνομα στη χώρα.«Όταν ξεκίνησα μόνος μου, ήμουν 24 και είχα μαζέψει αρκετά χρήματα για να περάσω 13 μήνες», ανέφερε ο Scooter Braun στο «Variety». «Είχα τον Justin και τη μητέρα του να ζουν παράνομα, μην το πείτε στον Donald Trump αυτό, σε ένα σπίτι (που ήταν) στο όνομά μου. Εγώ πλήρωνα όλους τους λογαριασμούς τους», αποκάλυψε. Τελικά το χρηματικό απόθεμα του Scooter Braun εξαντλήθηκε μέσα σε 11 μήνες και όχι μετά από 13 μήνες, όπως είχε υπολογίσει αρχικά.Εκείνη την περίοδο, o Braun είχε παραδεχθεί ότι «απέτυχε». Ωστόσο ο πατέρας του, του έδωσε μία «πραγματικά καλή συμβουλή», όταν μίλησαν στο τηλέφωνο. «Έφτασες τόσο μακριά, έχεις ακόμα δύο μήνες», του είπε. «Συνέχισε να δουλεύεις μέχρι το τέλος».
Μέχρι σήμερα, ο Justin Bieber δεν διαθέτει αμερικανική υπηκοότητα, όμως έχει καταθέσει αίτηση για να την αποκτήσει. Πριν ενάμιση μήνα, ο Scooter Braun είχε εκμυστηρευθεί επίσης τους φόβους του για τη ζωή του 24χρονου pop star, για τον οποίο ανησυχούσε ότι θα πεθάνει εξαιτίας των καταχρήσεων.

Leave a Comment