Ακόμα μία μεγάλη επιτυχία έβαλε στο ενεργητικό του ο Κωνσταντίνος Αργυρός με το «Σ’ Έχω Ξεπεράσει», το νέο του single που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και περιλαμβάνεται στον επερχόμενο δίσκο του «Το Κάτι Παραπάνω».

Ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του ερμηνεύει με τον μοναδικό του τρόπο ένα δυναμικό λαϊκό τραγούδι με σύγχρονο ύφος, σε μουσική του BO και του Πέτρου Ιακωβίδη και στίχους του Πέτρου Ιακωβίδη. Το «Σ’ Έχω Ξεπεράσει» αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό, με το music video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας, να «καρφώνεται» από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του και για μία εβδομάδα στην κορυφή των μουσικών τάσεων του YouTube!
Το νέο album του Κωνσταντίνου, με τίτλο «Το Κάτι Παραπάνω», κυκλοφορεί ήδη στα ψηφιακά καταστήματα και περιλαμβάνει 14 τραγούδια, μεταξύ των οποίων οι επιτυχίες «Ψέματα», «Ξημερώματα» και «Λιώμα» καθώς και  το ντουέτο με την Νατάσα Θεοδωρίδου «Λάθος Μου». Στις 18 Οκτωβρίου το album, το οποίο μέσα σε λίγες ώρες έφτασε νούμερο 1 στο iTunes chart,  θα είναι διαθέσιμο και στα φυσικά σημεία πώλησης. 

[youtube url=”https://youtu.be/UYfuqYPfyS8″]

Leave a Comment