Ακόμα μία θριαμβευτική επιτυχία πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Ελένη Φουρέιρα, καθώς το «Fuego» έγινε πλατινένιο στην Ισπανία! Μάλιστα, η απονομή έγινε λίγο πριν «μαγέψει» με την εμφάνισή της τα μουσικά βραβεία της χώρας.

Εν  μέσω της sold out πολύμηνης ευρωπαϊκής της περιοδείας και με το νέο της τραγούδι «Tómame» να συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία εντός και εκτός Ελλάδας, η «εκρηκτική» τραγουδίστρια βρέθηκε στην Μαδρίτη, όπου, το βράδυ της Παρασκευής, πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στη σκηνή του κατάμεστου WiZink Center, στα μοναδικά μουσικά βραβεία που διοργανώνονται στην Ισπανία, τα Los40 Music Awards.
Λίγο πριν την εμφάνιση της, έγινε η απονομή του πλατινένιου δίσκου από τον CEO της Sony Music Iberia, José María Barbat, παρουσία του CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργου Αρσενάκου. Χαρούμενη και συγκινημένη, η Ελένη παρέλαβε την σπουδαία διάκριση, ευχαριστώντας για την αδιάκοπη στήριξη.Θυμίζουμε πως το «Fuego» βρέθηκε στην πρώτη θέση του επίσημου ραδιοφωνικού airplay της Ισπανίας (APC chart), μπήκε στο top10 του ισπανικού Shazam και στο no1 στο chart του ραδιοφώνου Los40, ενώ έχει γίνει χρυσό στη Σουηδία και τη Νορβηγία.Την ίδια ώρα, το νέο international hit της Ελένης, «Tómame», έχει κατακτήσει το κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μεταξύ άλλων, παρέμεινε επί μία εβδομάδα στο no1 των γενικών και μουσικών τάσεων στο YouTube, όπου μετρά περισσότερα από 1,8 εκατομμύρια views, ενώ έχει ξεπεράσει τα 330.000 streams στο Spotify, έχοντας μπει σε πάνω από 7.000 playlists.

Leave a Comment