Οι Βασιλιάδες επέστρεψαν ανανεωμένοι σε όλα τα επίπεδα στέλνοντας παντού ένα ηχηρό μήνυμα ζωής.

Μία μουσική πρόταση που θα λατρέψουμε από το πρώτο άκουσμα.Το νέο τραγούδι των KINGS με τίτλο «Πώς Να Φύγω» είναι η αρχή μίας νέας εποχής σε μία άκρως επιτυχημένη πορεία από την αρχή του group μέχρι σήμερα.Με νέα βασίλισσα την Εμμανουέλα, οι KINGS γράφουν μία νέα σελίδα στο χρυσό βιβλίο τους. Όμως δεν επέλεξαν τυχαία την 25η Νοεμβρίου για την κυκλοφορία τους.Ο ΟΗΕ έχει καθιερώσει την συγκεκριμένη ημερομηνία ως «Παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών».

Με σκηνοθέτη τον σταθερό τους συνεργάτη Βαγγέλη Τσαουσόπουλο οι KINGS μας αναδεικνύουν ένα σημαντικό μήνυμα με παγκόσμια διάσταση.
Το ακούσατε σε πρώτη αποκλειστική μετάδοση στον Viva 88,3
 


 
 Το νέο τραγούδι των KINGS με τίτλο «Πώς Να Φύγω» είναι η αρχή μίας νέας εποχής σε μία άκρως επιτυχημένη πορεία από την αρχή του group μέχρι σήμερα.Με νέα βασίλισσα την Εμμανουέλα, οι KINGS γράφουν μία νέα σελίδα στο χρυσό βιβλίο τους. Όμως δεν επέλεξαν τυχαία την 25η Νοεμβρίου για την κυκλοφορία τους.Ο ΟΗΕ έχει καθιερώσει την συγκεκριμένη ημερομηνία ως «Παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών».Με σκηνοθέτη τον σταθερό τους συνεργάτη Βαγγέλη Τσαουσόπουλο οι KINGS μας αναδεικνύουν ένα σημαντικό μήνυμα με παγκόσμια διάσταση.
[youtube url=”https://youtu.be/bqrJGOqMsxk”]

Leave a Comment