Ο κορυφαίος Έλληνας Star, Σάκης Ρουβάς και ο ξεχωριστός καλλιτέχνης Στέλιος Ρόκκος, ξεκίνησαν με επιτυχία τις εμφανίσεις τους στην αγαπημένη πόλη της Θεσσαλονίκης, με πολύ ενθουσιασμό και κέφι, τα οποία μετέδωσαν σε όσους είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μέχρι στιγμής το πρόγραμμα ζωντανά, στο κατάμεστο FIX Night Club.

Τα σχέδια τους ανατρέπονται, καθότι το σχήμα παίρνει παράταση εμφανίσεων μέχρι και τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και όχι μέχρι 8 Δεκεμβρίου όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά. Κάτι που σημαίνει πως οι δυο καλλιτέχνες θα κατηφορίσουν στην πρωτεύουσα και το Estate…του χρόνου!

Όλες οι μεγάλες επιτυχίες του Σάκη και του Στέλιου αλλά και τραγούδια αγαπημένα σε νέες διασκευές, παρέσυραν το κοινό σε ένα ξέφρενο πάρτι! Highlight της βραδιάς τα συναρπαστικά ντουέτα των δύο καλλιτεχνών που κρατούν το πάρτι μέχρι το πρωί. 

Όπως επίσης και το νέο τους τραγούδι, «Ζόρικα Βράδια»!

Η σκηνοθεσία φέρει την υπογραφή του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, ενώ στο σχήμα συμμετέχουν ταλαντούχοι καλλιτέχνες όπως ο Άκης Δείξιμος, η Κατερίνα Λιόλιου, η
Κασσιανή Λειψάκη, και η Σοφία Στρατή.

[youtube url=”https://youtu.be/ywictzzXGDA”]

Leave a Comment