Τον περασμένο Σεπτέμβρη, η Νατάσσα Μποφίλιου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου – κεκλεισμένων των θυρών – με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Χρήστο Κορτσέλη.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα λαμπερά φώτα της δημοσιότητας και έτσι έγινε και την ημέρα του γάμου της.Η καταξιωμένη καλλιτέχνιδα σε μία σπάνια συνέντευξή της στο περιοδικό Gala μιλάει πρώτη φορά για την ημέρα του γάμου της, τον χωρισμό των γονιών της αλλά και την μεγάλη της καψούρα… το τραγούδι!

Ο γάμος της με τον Χρήστο Κορτσέλη

Ακαριαίος έρωτας; 

«Γνωριμία και σχέση εδώ και έξι χρόνια». 

Ακόμα πιστεύεις στον θεσμό του γάμου; 

«Θέλαμε να το γιορτάσουμε παρέα με τους πιο στενούς φίλους μας. Γι’ αυτό παντρευτήκαμε. Ήταν η καλύτερη βραδιά της ζωής μας».

Πιστεύεις ότι μια σχέση μπορεί να αντέξει μέσα στον χρόνο; 

«Φυσικά το πιστεύω. Εξαρτάται πόσο ασχολείσαι μαζί της».

Μα δεν είναι φυσικό με την πάροδο του χρόνου η σεξουαλική επιθυμία να ξεθυμαίνει; 

«Εγώ πιστεύω στη ταύτιση του σεξ με το συναίσθημα. Από εμάς εξαρτάται. Πιστεύω στην ολοκλήρωση της σχέσης. Πιστεύω στις επιλογές μου, στην προσπάθεια. Στην εποχή μας έχει καταντήσει βολική ευκολία/ Με το παραμικρό βάρος, ο άλλος εγκαταλείπει και πάει για άλλα. Λάθος. Εγώ δεν εγκαταλείπω. Προσπαθώ… Αγωνίζομαι να ζήσω με έναν άνδρα. Αγωνίζομαι για τη σχέση μου. Και πρέπει να δίνω ευκαιρίες στη σχέση μου έχω. Τα αγαθά κόποις κτώνται. Όλα πάνε μαζί σε σχέση αρμονική… Κάπως έτσι ζω τον έρωτά μου».Ο χωρισμός των γονιών της

Κάπου προς το τέλος του 2002, αρχίζει η ανοδική πορεία… 

«Όχι προς τη δόξα και το χρήμα. Πάνω απ’ όλα προς την εσωτερική αυτοπραγμάτωση. Να κάνω αυτό που θέλω. Αν και στην αρχή φόρτωνα τις μπαταρίες μου, μαζί με τους δύο αυτούς φίλους μου – τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο – βλέποντας θέατρο, κινηματογράφο και ακούγοντας μουσική, άφθονη μουσική. Εδώ που τα λέμε είμαι περισσότερο ακροάτρια, παρά τραγουδίστρια. Τα ακούσματα ήταν και είναι η δική μου «αμόλυβδη βενζίνη». Από εκεί πηγάζει η ενέργειά μου. Τότε, λοιπόν, μόλις είχαν χωρίσει οι γονείς μου…». Τραύμα ο χωρισμός; «Όχι καθόλου. Σε πληροφορώ για να καταλάβεις το επίπεδο των ανθρώπων που με μεγάλωσαν, η μητέρα μου με την μητριά μου είναι οι καλύτερες αχώριστες φίλες».

Η αγάπη της για το τραγούδι

«Καψούρα με αυτό που κάναμε και που κάνουμε. Αυτή η καψούρα είναι που με κρατάει σε εγρήγορση. Να βγαίνω στη σκηνή να λέω ένα τραγούδι και μέσα από την ερμηνεία να ανακαλύπτω τον εαυτό μου» αναφέρει στο περιοδικό και συνεχίζει «Θα βγω στη σκηνή και θα πω τα τραγούδια μου με απόλυτη ειλικρίνεια. Όπως εκείνη τη στιγμή το αισθάνομαι. Και κάτι ακόμα. Ό,τι κάνω το κάνω από μέσα μου, χωρίς να περιμένω επιβεβαίωση. Αυτό είναι το Real Thing. Δεν είμαστε εραστές εγώ και το τραγούδι. Είμαι ένας θεατής που βιώνει όλη αυτή τη συγκίνηση και ταυτόχρονα τη μεταφέρει στο κοινό».

Leave a Comment