Καταχειροκροτήθηκε από το κοινό η δύναμη ψυχής του Φιλ Κόλινς ο οποίος εμφανίστηκε στη σκηνή στηριζόμενος σε μπαστούνι και τραγούδησε, καθ′ όλη τη διάρκεια της συναυλίας του, ακινητοποιημένος σε ειδικό κάθισμα.

Ο Βρετανός σταρ της ποπ έδωσε συναυλία στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας και παρά τα κινητικά του προβλήματα ήταν εξαίσιος.  Το «Not Dead Yet Tour» -τίτλος που παραπέμπει στην αυτοβιογραφία του που κυκλοφόρησε το 2016- βρίσκει τον Φιλ Κόλινς σε ιδιαίτερα αδύναμη κατάσταση.  Η εμφάνιση του 68χρονου σταρ, ο οποίος δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος, μετά τις αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, ήταν σοκ για τους θαυμαστές ενός καλλιτέχνη που απέδειξε ότι η ποπ μπορεί να είναι μουσική αξιώσεων.
Η τελευταία πρωτότυπη δισκογραφική δουλειά του, το «Testify», κυκλοφόρησε το 2002, που σημαίνει ότι έχει την ίδια ηλικία με τον γιο του, Νικ, ο οποίος ήταν μαζί του στη συναυλία, παίζοντας ντραμς. Και μπορεί η φωνή του να έχει χάσει τη δύναμη της, ωστόσο η ερμηνεία του ειδικά στις μπαλάντες ήταν συναρπαστική και 40.000 άτομα του έδειξαν με τον πιο σαφή τρόπο την αγάπη τους.

Δείτε βίντεο από την εμφάνιση του:

[youtube url=”https://youtu.be/gp7pEtsoTfM”]

[youtube url=”https://youtu.be/Z05huMrWzzY”]

[youtube url=”https://youtu.be/Nccr-CKGFCg”]

Leave a Comment