Μπορεί πριν λίγο καιρό να γράφτηκαν πολλά περί φημολογούμενου χωρισμού της Ευαγγελίας Αραβανή από τον Νίκο Οικονομόπουλο, όμως τώρα δείχνουν να διανύουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της σχέσης τους.
Άλλωστε στο διάστημα που μεσολάβησε οι δυο τους φρόντισαν με κοινές εμφανίσεις τους ή με την παρουσίας της παρουσιάστριας στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής, να διαψεύσουν με τον καλύτερο τρόπο αυτές τις φήμες, που ούτε καν τους άγγιξε.
Μάλιστα θαμώνας του νυχτερινού κέντρου δήλωσε στη εφημερίδα Real News: «Η ξανθιά παρουσιάστρια ήρθε στο μαγαζί με την παρέα της μετά τα μεσάνυχτα και έφυγε μετά το τέλος του προγράμματος αφού περίμενε τον αγαπημένο της. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς χόρεψε με τις φίλες της και τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες του Νίκου, με τον ίδιο, μάλιστα, να χαμογελά και να αφιερώνει τραγούδια στην αγαπημένη του».
Ο έρωτας του Νίκου και της Ευαγγελίας ξεκίνησε τον περασμένο χειμώνα και έκτοτε είναι αχώριστοι. συνεχίζουν να ζουν κάτω από την ίδια στέγη, στην όμορφη μεζονέτα του τραγουδιστή στην Βούλα. Τους αρέσει να περνούν τον ελεύθερό τους χρόνο εκεί ή να βγαίνουν για φαγητό με φίλους. 
Σύμφωνα με την Real News, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, ο Νίκος μπήκε με την Ευαγγελία στο αμάξι και οδήγησε μέχρι τα Καλύβια της Αττικής σε ταβέρνα γνωστή για τα ψητά της κρέατα, όπου απόλαυσε το μεσημεριανό του γεύμα μαζί με φίλους. 
Άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει πως η Ευαγγελία και ο Νίκος ζουν έναν μεγάλο έρωτα, σε πείσμα όσων διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις χωρισμού.

Leave a Comment