Η «βασίλισσα της R&B» Beyonce και ο σύζυγός της, ράπερ Jay – Z τιμήθηκαν με το Βραβείο Πρωτοπορίας της οργάνωσης GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) που αναγνωρίζει τη στήριξη εκπροσώπων της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας στην κοινότητα LGBTQ.
Το διάσημο ζευγάρι ήταν μεταξύ των υψηλού προφίλ προσωπικοτήτων που τιμήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 28 Μαρτίου, στην 30η τελετή απονομής των βραβείων GLAAD Media Awards, στο Λος Άντζελες.

 
Τα βραβεία απονέμονται από τον οργανισμό σε ΜΜΕ σε ένδειξη αναγνώρισης της δίκαιης, ακριβούς και χωρίς αποκλεισμούς εκπροσώπησης της LGBTQ κοινότητας και των ζητημάτων που την επηρεάζουν.
Οι Beyonce και Jay-Z τιμήθηκαν από το GLAAD με το Βραβείο Πρωτοπορίας (Vanguard Award) ως σύμμαχοι της κοινότητας. H Beyonce ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία από τη βράβευση με τους δύο σταρ να κρατούν τα βραβεία.
Η τραγουδίστρια δήλωσε «πολύ συγκινημένη» που παρέλαβε το βραβείο και παρότρυνε τους ανθρώπους να «αγαπούν και να υποστηρίζουν όσους βρίσκονται πιο κοντά τους».
Ο Jay-Z απέτισε φόρο τιμής στη μητέρα του, Gloria Carter στην ομιλία του. «Η ζωή, αυτό το ταξίδι, είναι γεμάτo σκαμπανεβάσματα και πολλά μαθήματα. Αυτή είναι μια σημαντική βραδιά και θέλω επίσης να τιμήσω τη μητέρα μου που έλαβε ένα βραβείο πέρυσι» είπε.


Leave a Comment