Ποιος θα ξεχάσει τη διαμάχη χρόνων μεταξύ Katy Perry και Taylor Swift; Και όμως σιγά σιγά αυτή η κόντρα θυμίζει κάτι που δεν συνέβη ποτέ.

Οι δύο κυρίες της ποπ μουσικής έχουν συμφιλιωθεί εδώ και μήνες με επιπρόσθετο δείγμα ειρήνης τη δήλωση που έκανε η Katy Perry στα iHeartRadio Music Awards 2019. Η τραγουδίστρια στις πρόσφατες φήμες που τη θέλουν να συνεργάζεται με την Taylor Swift δήλωσε χαμογελαστή ότι είναι ανοιχτή σε κάθε συνεργασία.

Η Perry περπάτησε στο χαλί των iHeartRadio Music Awards 2019 δίπλα στον τραγουδιστή Zedd με τον οποίο συνεργάστηκε για το σίνγκλ “365”, επιλέγοντας ως βασικό ρούχο αυτό που φορούσε και στο video clip του τραγουδιού.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι οι σχέσεις των δύο γυναικών ψυχράνθηκαν το 2013-14 όταν κάποιοι από τους χορευτές της Swift την εγκατέλειψαν για να ακολουθήσουν την Perry στην περιοδεία της. Αργότερα ακολούθησαν κάποιες δηλώσεις της Taylor στο περιοδικό Rolling Stone το 2014, λέγοντας πως το τραγούδι της «Bad Blood» αφορά μια άλλη γυναίκα στη βιομηχανία της μουσικής και προσθέτοντας ότι «Είχε να κάνει με δουλειά. Βασικά προσπάθησε να σαμποτάρει μια ολόκληρη περιοδεία. Προσπάθησε να προσλάβει κάποιους ανθρώπους δικούς μου, υπό την άγνοιά μου».

Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν, μάλλον happy end θα έχει το συγκεκριμένο παραμύθι.

Leave a Comment