Το ταλέντο του στη σύνθεση ξεδιπλώνει ο μεγαλύτερος γιος του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργος, καθώς υπογράφει ένα από τα είκοσι τραγούδια που περιλαμβάνονται στο νέο δίσκο του δημοφιλούς καλλιτέχνη, «Τραγούδια Ακατάλληλα»!

Ο Γιώργος Κακοσαίος, που αυτό το διάστημα υπηρετεί τη θητεία του, έχει γράψει τη μουσική στο «Δε Μου Πάει Η Μοναξιά», ενώ τους στίχους έγραψε η Ελένη Γιαννατσούλια.

«Είναι ένα πάρα πολύ όμορφο τραγούδι. Νομίζω πως κατάφερα να το πω όσο το δυνατόν καλύτερα. Όχι επειδή είναι ο γιος μου, αλλά επειδή το άξιζε. Δεν θα του κάνω κάποια χάρη, γιατί νομίζω πως, αν κάνω κάτι τέτοιο, μάλλον θα τον οδηγήσω σε λάθος μονοπάτια. Δεν θέλω να καταστρέψω το παιδί μου, θέλω να αγωνιστεί γι’ αυτό! Απαιτείται τρομερή προσπάθεια και αγάπη γι’ αυτό που θέλει να κάνει», είπε ο Γιάννης Πλούταρχος σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ελένη» για τη συνεργασία του με το γιο του.
Ο δίσκος «Τραγούδια Ακατάλληλα», με κομμάτια που έγραψαν επιτυχημένοι συνθέτες και στιχουργοί, κυκλοφορεί από την Panik Platinum σε όλα τα δισκοπωλεία, τα περίπτερα και τα ψηφιακά καταστήματα και έχει ήδη κερδίσει το κοινό. Μάλιστα, από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του έγινε no1 στο iTunes chart.
[youtube url=”https://youtu.be/8Kbjz7wI8b8″]

Leave a Comment