Οι εργασίες για την κατασκευή της σκηνής που θα φιλοξενήσει τον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Τελ Αβίβ έχουν ξεκινήσει.

Ο κρατικός τηλεοπτικός φορέας του Ισράηλ, KAN, καθώς και οι τεχνικές και υλικοτεχνικές ομάδες έχουν εγκατασταθεί μέσα στο Pavillion 2 του Expo Tel Aviv, όπου θα βρίσκεται η κυρίως αρένα του διαγωνισμού.

Η υπεύθυνη εταιρία για την κατασκευή της σκηνής είναι η M&M Production Management, που έχει αναλάβει την κατασκευή αρκετών σκηνών για λογαριασμό τόσο της Eurovision όσο και της Junior Eurovision.

Τα πρώτα φορτηγά των συνεργείων έχουν ξεκινήσει το ξεφόρτωμα του υλικού, από το οποίο θα κατασκευαστεί η σκηνή και θα στηθεί ο φωτισμός του χώρου. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν από τον ogaegreece μπορείτε να δείτε τα πρώτα στάδια της κατασκευής!

Κάτοψη της σκηνής φτιαγμένη με Lego

Τέλος τα pigeon holes

Η EBU επιβεβαίωσε ότι φέτος δεν θα υπάρχουν τα παραδοσιακά pigeon holes, οι θυρίδες δηλαδή, όπου οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και η αποστολή κάθε χώρας τοποθετούσαν το υλικό τους όπως τα promo κλπ, ενημερώνει ο ogaeegreece.

Ο λόγος της αλλαγής αυτής φέτος είναι για να εκμοντερνιστεί η ανταλλαγή πληροφοριών ανάμεσα στους καλλιτέχνες, τις αποστολές και τον τύπο. Σύμφωνα με την EBU, σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένα «πιο πράσινο περιβάλλον παράγοντας ελάχιστα απορρίμματα, όπου είναι δυνατό». Είναι επίσης διάχυτη η αισιοδοξία για ψηφιακή προσέγγιση του γεγονότος για τα χρόνια που έρχονται!

Leave a Comment