Η Selena Gomez το τελευταίο διάστημα με εξαίρεση την απρόσμενη εμφάνισή της στην Coachella, κάνει ένα διάλειμμα από την έντονη δημοσιότητα, περιορίζοντας τις εμφανίσεις της και μειώνοντας την ενασχόλησή της με τα social media στο ελάχιστο.

Πρόσφατα, όμως, η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει την πρώτη μεγάλη της συνέντευξη για το 2019 και τη συνόδευσε με πολλές πολύ προσωπικές αποκαλύψεις.

Η Selena ήταν καλεσμένη στο podcast Dream It Real της Coach, της οποίας είναι ambassador, και, όπως αναφέρει το αμερικάνικο Cosmopolitan, αποκάλυψε ότι δεν της αρέσει όταν οι άνθρωποι σχολιάζουν την εξωτερική της εμφάνιση.

«Δεν εκτιμώ ιδιαίτερα το να σχολιάζουν οι άνθρωποι την εξωτερική μου εμφάνιση ή κάτι σχετικό… Κολακεύομαι ίσως όταν τα αγόρια λένε ‘Είσαι όμορφη’. Κολακεύομαι, αλλά, απλά θα μου άρεσε κάποιος να με αγαπάει για τον άνθρωπο που είμαι»

Όσο για την περιορισμένη ενασχόλησή της με το Instagram, η διάσημη σταρ την απέδωσε στις διαφημίσεις ομορφιάς και απώλειας βάρους:

«Δεν είναι υγιές να είμαι εκεί όλη την ώρα, γιατί παρατήρησα για μένα ότι με πιάνει κατάθλιψη να κοιτάω αυτούς τους ανθρώπους που μοιάζουν όμορφοι και καταπληκτικοί, και θα με έριχνε πολύ, οπότε πιστεύω απλά ότι το να κάνω διαλείμματα είναι πολύ σημαντικό»

Αυτό που επίσης ανέφερε είναι το γεγονός ότι κάνει ψυχοθεραπεία και αυτό είναι κάτι που τη βοήθησε να νιώσει καλά και να έχει μεγαλύτερη αντίληψη της παιδικής της ηλικίας.

[youtube url=”https://youtu.be/wiXLxQ6lR1c”]

Leave a Comment