Σχεδόν όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε για το «Club των 27». Όσοι όμως δεν ξέρουν να πούμε πως πρόκειται για θρυλικούς καλλιτέχνες που που απεβίωσαν στο άνθος της ηλικίας των 27 ετών.

Η Janis Joplin, Jim Morrison, Amy Winehouse, Kurt Cobain αλλά και άλλοι πολλοί είναι μέλη του «Club των 27». Ο όρος έγινε ευρύτερα γνωστός μετά την απώλεια του Kurt Cobain το 1994, και έκτοτε καθιερώθηκε.
 
Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν τη συγκεκριμένη ηλικία για τους μουσικούς ως καταραμένη, ενώ το όλο θέμα έχει γίνει και μελέτη επιστημόνων οι οποίοι και θεωρούν πως δεν πρόκειται για τίποτα παραπάνω από μία τραγική σύμπτωση.
 
Το «δαιμόνιο» Hollywood δεν θα μπορούσε να αφήσει μία τέτοια συνωμοσία – θεωρία και με έμπνευση το «Club των 27» δημιούργησε μία ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή έναν καλικάντζαρο, ο οποίος διψάει για αίμα και ανθρώπινες ψυχές.
 
H ιστορία της ταινίας έχει ως εξής: μια τραγουδίστρια και ένας φοιτητής δημοσιογραφίας που κάνει τη διατριβή του προσπαθούν να ανακαλύψουν την αλήθεια που κρύβεται πίσω από την κατάρα του «Club των 27» και τότε ξεκινά ο εφιάλτης με τη μορφή ενός φρικιαστικού δαίμονα που διψά για νεανικό αίμα.
 
Αυτό που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη είναι αν η ταινία κυκλοφορήσει στις αίθουσες cinema ή σε DVD απευθείας.

Leave a Comment