Παρελθόν φαίνεται ότι είναι για τις Spice Girls το ξεκατίνιασμα των περασμένων εβδομάδων μετά τον ισχυρισμό της Mel B ότι στο απόγειο της καριέρας του συγκροτήματος μοιράστηκε μια βραδιά πάθους και λεσβιακού σεξ με την Geri.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του βρετανικού συγκροτήματος στο Instagram και αναδημοσιεύτηκε από την Ema Bunton οι δύο πρωταγωνίστριες του καβγά εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί.
Το βίντεο είναι από τις πρόβες που κάνουν στο Λονδίνο οι δύο τραγουδίστριες μαζί με την Emma Bunton και την Mel C για την επανεμφάνιση των Spice Girls.
«Δείτε ποιες είναι εδώ» ακούγεται να λέει η Emma γυρνώντας την κάμερά της προκειμένου να δείξει την Mel C και την Geri να χαμογελούν και να κάνουν αστείες γκριμάτσες.

Οι αποκαλύψεις της Mel B έγιναν στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν “Life Stories”. Εκεί, η Mel B αρχικά είπε ότι το παθιασμένο ειδύλλιο, «απλώς συνέβη». Μιλώντας για την Geri είπε: «Θα με μισήσει γι’ αυτό γιατί τώρα είναι πολύ τακτοποιημένη με το σπίτι της στην εξοχή και τον σύζυγό της, αλλά είναι γεγονός. Δεν ήταν τίποτα, απλώς συνέβη και μετά γελούσαμε μ’αυτό και αυτό ήταν όλο».
Από την πλευρά της η Geri αντέδρασε υποστηρίζοντας ότι όλα όσα ειπώθηκαν είχαν σκοπό να δημιουργήσουν ντόρο για το βιβλίο της Mel C.

Leave a Comment