Ένα χρόνο μετά το θάνατο του Avicii, η οικογένειά του, ανακοίνωσε πως έρχεται το «SOS», το νέο του track. Το «SOS» θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη 10 Απριλίου, λέει η οικογένειά του. 
Ο Σουηδός DJ, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Tim Bergling, βρέθηκε νεκρός στο Ομάν τον Απρίλιο του περασμένου έτους, σε ηλικία 28 ετών. To κομμάτι είναι προάγγελος ενός άλμπουμ με 16 τραγούδια που θα ονομάζεται Tim και θα ακολουθήσει στις 6 Ιουνίου. Τα έσοδα από το LP θα πάνε στο Ίδρυμα Tim Bergling, που ιδρύθηκε μετά το θάνατό του για να βοηθήσει στην πρόληψη ψυχικών ασθενειών και αυτοκτονιών. 
Όταν ο Tim Bergling πέθανε στις 20 Απριλίου 2018, δήλωσε πως ήταν κοντά στην ολοκλήρωση ενός νέου άλμπουμ. «Άφησε πίσω του μια συλλογή σχεδόν έτοιμων τραγουδιών, μαζί με σημειώσεις, συνομιλίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μηνύματα κειμένου σχετικά με τη μουσική», αναφέρει η οικογένειά του. «Οι μουσικοί με τους οποίους συνεργάστηκε ο Tim σε αυτό το άλμπουμ συνέχισαν τη διαδικασία για να προσεγγίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο το όραμά του», προσθέτει η ανακοίνωση.
«Η οικογένεια αποφάσισε να μην κρατήσει τη μουσική κλειδωμένη, αλλά να την μοιραστεί με τους φανς του όλο τον κόσμο». Η δήλωση συνοδεύεται από βίντεο αφιέρωμα στον Avicii και το πώς δημιουργήθηκε το νέο του άλμπουμ. 
[youtube url=”https://youtu.be/UPVnx64_Hi4″]
 

Leave a Comment