Θέλοντας να μοιραστεί μαζί μας τις δικές του «στιγμές» και «συναισθήματα», ο Πέτρος Ιακωβίδης αποκαλύπτεται μέσα από το δεύτερο προσωπικό του album που κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα δισκοπωλεία!

O επιτυχημένος δημιουργός και ερμηνευτής επιστρέφει δισκογραφικά και μας παρουσιάζει το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Σου Τα ΄Δωσα Όλα», το οποίο περιλαμβάνει 10 ξεχωριστά τραγούδια στα οποία η μουσική ανήκει στον ίδιο ενώ τους στίχους υπογράφουν ο ίδιος, η Όλγα Βλαχοπούλου και η Βίκυ Γεροθόδωρου.

«Γέλα Μου», «Μην Τολμήσεις» και «Βράδια Αξημέρωτα» έχουν κερδίσει ήδη το κοινό, καταλαμβάνοντας μια από τις πρώτες θέσεις στο ραδιοφωνικό air play και μετρώντας εκατομμύρια views στο youtube ενώ τραγούδι – παράσημο για τον γοητευτικό Πέτρο Ιακωβίδη αποτελεί το «Ένα φιλί», το αισθαντικό ντουέτο με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, μια από τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές της Ελληνικής δισκογραφίας!

Το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ του επιτυχημένου ερμηνευτή και δημιουργού Πέτρου Ιακωβίδη, «Σου Τα ΄Δωσα Όλα», έχει στόχο να μας ταξιδέψει σε πρωτόγνωρα μουσικά μονοπάτια και να μας μεταφέρει τα συναισθήματα που τον κατακλύζουν κάθε φορά που τα ερμηνεύει, γεγονός που διακρίνεται και μέσα από το προσωπικό του σημείωμα.

Leave a Comment