Ο Armin Van Buuren, ένας από τους μεγαλύτερους DJs και παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής στον κόσμο, εδώ και πάνω από 20 χρόνια, θα είναι ο headliner που θα εμφανιστεί ζωντανά στη σκηνή του UNITE With Tomorrowland Athens, το Σάββατο 27 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού!

Ο διάσημος Ολλανδός DJ έρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει το set του, ενώ στη σκηνή του UNITE With Tomorrowland Athens θα εμφανιστούν και οι W&W, ένα τα πιο επιτυχημένα και αγαπημένα ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής σε ολόκληρο τον πλανήτη!Ακόμα, θα υπάρξει και δορυφορική σύνδεση με την κεντρική σκηνή του Tomorrowland στο Βέλγιο, μέσω της οποίας θα απολαύσουμε 3 ακόμα τεράστια ονόματα της παγκόσμιας dance σκηνής!

Η πώληση των εισιτηρίων είναι ανοιχτή για όλους, στην τιμή των 45 ευρώ (γενική είσοδος) και 150 ευρώ (VIP), για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων.

Στις VIP θέσεις περιλαμβάνονται:

  • Ειδικά υπερυψωμένη εξέδρα σε προνομιακή θέση
  • Parking
  • Είσοδος κατά προτεραιότητα
  • Πριβέ μπαρ / τουαλέτες

Διάθεση:

Τηλεφωνικά: στο 11876

Online: viva.gr / tomorrowland.com

Φυσικά σημεία: στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Leave a Comment