Τους μαχητές για τα δικαιώματα της LGBT κοινότητας τίμησαν χθες τα βραβεία GLAAD με τη Madonna να δέχεται το βραβείο για τη συνολική της προσφορά στον αγώνα μέσα από την πολυετή καριέρα της. 

Δεκάδες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο και τη βιομηχανία των μίντια, έδωσαν το παρών στην τελετή στη Νέα Υόρκη για να παραλάβουν βραβείο ή να στηρίξουν με το χειροκρότημά τους όσους ύψωσαν και υψώνουν καθημερινά τη φωνή τους για την ισότητα και κατά του ρατσισμού και της ομοφοβίας.
Ο Anderson Cooper, η Rosie O’Donnell και ο Mykki Blanco υποδέχθηκαν τη Madonna η οποία με μια συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία ευχαρίστησε την LGBT κοινότητα που την στήριξε και δεσμεύτηκε να χρησιμοποιεί τη φωνή της για την αγάπη και την δύναμη. 
Ο παρουσιαστής Andy Cohen παρέλαβε επίσης βραβείο για την προσφορά του στον αγώνα. Το βραβείο του έδωσε η Sarah Jessica Parker.
Στην ομιλία της η Madonna αφηγήθηκε πως στα πρώτα της χρόνια δέχθηκε τη στήριξη των ομοφυλοφίλων και πώς η κουλτούρα του, άλλαξε τον τρόπο που δημιουργούσε, αλλά και ως άνθρωπο. 

«Η σημασία της αγάπης είναι μεγάλη. Όταν το καταλάβεις, αντιλαμβάνεσαι πως μέσα από αυτή, κατανοείς πως γίνεσαι άνθρωπος και πως είναι καθήκον του ανθρώπου να μάχεται για τα δικαιώματα και την ελευθερία», τόνισε η Μαντόνα στην ομιλία της. 

Leave a Comment