Η Panik Records κυκλοφορεί, σε Ελλάδα και Κύπρο, το απόλυτο hit της φετινής Eurovision, το «She Got Me», με το οποίο ο Luca Hänni εκπροσώπησε την Ελβετία και κατέκτησε την 4η θέση στην τελική κατάταξη!

Η καριέρα του Luca άρχισε δυναμικά το 2012: σε ηλικία μόλις 17 ετών κέρδισε το «Deutschland sucht den Superstar», τη γερμανική version του «Pop Idol». Μάλιστα, ήταν ο πρώτος μη Γερμανός που κατέκτησε την κορυφή του δημοφιλούς talent show και ο μικρότερος σε ηλικία νικητής του.Ο 24χρονος, πλέον, star μεγάλωσε σε μουσική οικογένεια και ασχολείται με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία. Άρχισε να μαθαίνει drums όταν ήταν 5 ετών, ενώ συνέχισε με μαθήματα πιάνου, κιθάρας και φωνητικής. Όταν τελείωσε το σχολείο άρχισε να δουλεύει ως κτίστης, μία δουλειά που συνεχίζει να αγαπά καθώς του αρέσει να δημιουργεί με τα δυό του χέρια.

Ο Luca αγαπά τις προκλήσεις. Έτσι, το 2019, εκπροσώπησε την Ελβετία στη Eurovision με το τραγούδι «She Got Me», το οποίο έγραψε ο ίδιος μαζί με μία ομάδα από γνωστούς δημιουργούς. Το τραγούδι, που έχει middle eastern στοιχεία και εντυπωσιακό ρυθμό που σε κάνει να θες να χορέψεις, κέρδισε αμέσως το κοινό και θεωρείται ένα από τα καλύτερα tracks της διοργάνωσης! «Με αυτό το τραγούδι θέλω να διαδώσω και να μοιραστώ το πάθος μου για το χορό και τη μουσική με όλο τον κόσμο», δηλώνει ο ίδιος.

[youtube url=”https://youtu.be/GdSmDZckaAw”]

Leave a Comment