Η Carbi B η ράπερ από το Μπρονξ χαρακτηρίστηκε «φαινόμενο» της hip-hop όταν έκανε το ντεμπούτο της. Επιβεβαίωσε τον τίτλο γρήγορα και απέδειξε ότι ήρθε για να μείνει, παρά την έντονη κριτική που της ασκείται συνεχώς μέχρι σήμερα.

 

Μετά από δύο μόλις χρόνιας παρουσίας στο διεθνές μουσικό στερέωμα, η Cardi B έχει προσθέσει στο βιογραφικό της ένα βραβείο Grammy, επτά Billboard Music Awards , εννέα BET Hip-Hop Awards (επίσης τα περισσότερα για γυναίκα ράπερ), τρία MTV Video Music Awards και τρία American Music Awards.

Η 26χρονη ράπερ που γράφει ιστορία σε κάθε ευκαιρία επιστρέφει δισκογραφικά με το νέο της single «Press», μέσα από το οποίο δίνει τη δική της απάντηση στα μέσα ενημέρωσης και ευρύτερα σε όλους τους επικριτές της με τον καλύτερο τρόπο.

Η Cardi B υποστηρίζει ότι δεν ενοχλείται από την κριτική για τη δουλειά και τη ζωή της, καθώς βρίσκεται συνεχώς στο στόχαστρο, και προειδοποιεί ότι θα αντιμετωπίζει αναλόγως τις επιθέσεις.

Να σημειωθεί ότι στίχοι του «Press» αναφέρονται στο περίφημο «Greek Freak», τον Έλληνα μπασκετμπολίστα Γιάννη Αντετοκούνμπο που μας κάνει υπερήφανους σαν Έλληνες στο NBA παίζοντας στην ομάδα των Milwaukee Bucks.

«Bitch I’m a freak like Greek», τραγουδά η Cardi B και απαντά αποστομωτικά σε όσους την κατηγορούν.

[youtube url=”https://youtu.be/-IdnRv04IZc”]

Leave a Comment