Λίγους μήνες αφότου ο Justin Bieber μίλησε δημοσίως για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, ο Καναδός τραγουδιστής και ο Βρετανός σταρ Ed Sheeran παρουσίασαν σήμερα το νέο τραγούδι τους, ένα ντουέτο που μιλά για το άγχος και την κοινωνική φοβία.

«Με όλους αυτούς τους ανθρώπους τριγύρω, με παραλύει το άγχος», τραγουδούν οι δύο σταρ στο single «I Don’t Care», που μιλάει για τις εντυπώσεις τους από ένα πάρτι. «Δεν νομίζω ότι είμαι στη θέση μου απόψε. Όλοι έχουν τόσα πράγματα να πουν. Έχω την αίσθηση ότι δεν είμαι κανείς», λένε οι στίχοι του τραγουδιού.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Bieber συνεργάζεται με τον Sheeran. Το 2015 είχαν γράψει μαζί το τραγούδι Love Yourself, που ηχογράφησε τελικά ο πρώτος.

Στα τέλη Μαρτίου, ο 25χρονος Καναδός καλλιτέχνης έγραψε στο Instagram ότι θέλει να επιλύσει τα προβλήματά του που έχουν «βαθιές αιτίες» για «να μην καταρρεύσει» και «να διατηρήσει τον γάμο του» με το μοντέλο Hailey Baldwin. Πριν από δύο χρόνια είχε διακόψει μια περιοδεία εξηγώντας ότι ήθελε να ξανασταθεί ψυχολογικά στα πόδια του.

Ο 28χρονος Ed Sheeran έχει επίσης δηλώσει πολλές φορές δημοσίως ότι δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στον ρόλο της διασημότητας, σε σημείο που αντιμετώπισε προβλήματα εθισμού.
 [youtube url=”https://youtu.be/CCSGelSCPGE”]

Leave a Comment