Φήμη, δόξα, sold out συναυλίες και εκατομμύρια θαυμάστριες.Αυτές είναι λίγες μόνο από τις  λέξεις με τις οποίες μπορεί να περιγράψει κανείς τη ζωή του 25χρονου Κολομβιανού super star Maluma.

Η πραγματική όμως ζωή του τραγουδιστή είναι εντελώς διαφορετική, πράγμα που θα μας αποδείξει το νέο ντοκιμαντέρ του, με τίτλο «Maluma: Lo Que Era, Lo Que Soy, Lo Que Seré» («Maluma: Τι ήμουν, Τι είμαι, Τι θα γίνω»)!

Το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει στις 5 Ιουνίου του 2019, μέσω του YouTube, και πριν από λίγες ώρες αποκαλύφθηκε το πρώτο teaser. Το «Maluma: Lo Que Era, Lo Que Soy, Lo Que Seré» θα επικεντρωθεί στο ξεκίνημα της καριέρας του Maluma στην Κολομβία, τις θυσίες και τις αποφάσεις που χρειάστηκε να πάρει για να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες της Latin pop.Ακόμα, οι fan του Maluma θα έχουν την ευκαιρία να δουν αποσπάσματα από τις σημαντικότερες συναυλίες και εμφανίσεις του τραγουδιστή αλλά και μια αποκλειστική συνέντευξη του Maluma, της οικογένειας και των κοντινών του προσώπων! We can’t wait!

Leave a Comment